2777
2789

بچه ها تو ی گپ یکی میگفت کسی هست  مشهدی باشه برام چیزی بخره 

یکی دیگه از اونا گفت یعنی بدوزده 

گفت نه بخره 

گفت اخه اونا فقد میدوزدن 

ما دوزد نیستیم یرگه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گ خرد    کم عقله و نظر شخصیش بوده ولش

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

من دوس پسرم  اصالتا خودش مشهدیه 

میگه  به مشهدیا  میگن شمع دزدن میخنده😄😄😄

البته صرفا جنبه ی شوخی داره...

بسیار ادم شریفیه خودش و خانوادش...

ولش کن محلش نزار 

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
میگه شمع دزد ک بودین 

محلش نده اصلا 

خودش کجاییه؟ 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤