2777
2789
عنوان

هفته شش بارداری و قلب جنین

178 بازدید | 15 پست

خانوما

من براساس تاریخ پریود آخر هفته ۷ رفتم اولین سونو شکمی که جنینو پنج هفته نشون داد و فاقد ضربان قلب

روز بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر واژینال انجام داد گفت چون فعلا جون دور جنین نیست شیاف داد و دو هفته بعد سونو.

دیروز رفتم سونو گفت قلب داره ولی ضعیفه و رشدش هم بعداز دو هفته ب اندازه یک هفته بوده و شش هفته شده.

گفت طبق تجربه من این بچه ها مشکل کروموزومی دارن و رشدشون ضعیفه و یهو متوقف میشه. 

گفت شیاف نذار بهتره خودش سقط بشه .

دوباره دوهفته دیگه باید برم پیشش

کسی تجربه داشته

اولین بارداریمه . سقط سخته؟ دردش در چه حده 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رشدش کم باشه امکان سقط هست، شیاف استفاده نکن جاش سفت بشه اذیتت میکنه

دو هفته استفاده کردم

گفت دیگه استفاده نکن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
برو پیش دکتر باتجربه.ان شاءالله که سقط نمیشه

دکتر خیلی خوبیه 

دیشب ساعت یک نوبتم شد برم داخل 

خیلی سرش شلوغه و باتجربه ست...

عزیزم هرچی خیر و صلاحه پیش میاد

گاهی بچه‌هایی که نقصای ژنتیکی دارن خودشون همون اول بارداری سقط میشن

از دست دادنش سخته اما به دنیا اومدنش خیلی خیلی سخت‌تره و هم شما عذاب میکشید و هم خودش

پیش یه دکتر متخصص برو ببین چی میگن اگه لازم دوستن شیاف رو قطع کن هرچی بیشتر بمونه و تو هفته‌های بالاتر سقط بشه دردش بیشتره

سقط اوایل بارداری هم دردش شبیه یه پریود با درد شدیده

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
ان شاءالله  هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم.   منم گفتن پوچه و تو پنج هفته موند. الان هم م ...

ایشالا به راحتی این دوره رو پشت سر میذاری...

دکتر بهم گفت تا اونجایی که امکان داره بهتره طبیعی سقط بشه...

چیزی برای سقطش لازمه بخورم یا خود به خود سقط میشه ؟

ایشالا به راحتی این دوره رو پشت سر میذاری... دکتر بهم گفت تا اونجایی که امکان داره بهتره طبیعی سقط ...

ممنونم. دکتر من گفت داروهات رو قطع کن و منتظر بمون. اخه من ای وی اف بودم. عزیزم شما ک هنوز مطمئن نیستی چیزی مصرف نکن. 

صلوات  
عزیزم هرچی خیر و صلاحه پیش میاد گاهی بچه‌هایی که نقصای ژنتیکی دارن خودشون همون اول بارداری سقط میشن ...

آره

منم دوهفته پیش که بهم گفتن پنج هفته و خیلی کوچیک بود نسبت به چیزی که باید باشم اولش خیلی دلم گرفت و گریه کردم

ولی دیگه پذیرفتم و توکل کردم بخدا هرچی صلاح بدونه

فقط از سقط و دردسراش نگرانم 

یا اینکه بعد بچه دار شدنم به مشکل بخوره ...

ممنونم. دکتر من گفت داروهات رو قطع کن و منتظر بمون. اخه من ای وی اف بودم. عزیزم شما ک هنوز مطمئن نیس ...

ایشالا به زودی دامنت سبز میشه...

من اولین بارداریم بود خیلی خوشحالم شدم از مثبت شدن آزمایشم....

اصلا فکر نمیکردم و نمیدونستم اینجور چیزاهم پیش میاد!

انگار قسمتمون نبوده دیگه ...

ایشالا به زودی دامنت سبز میشه... من اولین بارداریم بود خیلی خوشحالم شدم از مثبت شدن آزمایشم.... اص ...

ان شاءالله  شما هم گلم.  ان شاءالله  بچه های سالم و صالح خدا بهتون بده. 

اونقدر اتفاق های عجیب و غریب تو روال دکتر رفتن پیش میاد ک آدم می مونه چی بگه. ولی قطعا خواست خداست .توکل ب خودش. 

صلوات  
آره منم دوهفته پیش که بهم گفتن پنج هفته و خیلی کوچیک بود نسبت به چیزی که باید باشم اولش خیلی دلم گر ...

درکت میکنم🙁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟