2777
2789
عنوان

چکار کنم موهام صاف بشه؟

161 بازدید | 10 پست

من موهام فر و وِزه البته بیشتر وزه خستم کرده دیگه مامانمم نمیزاره کوتاه کنم زیادم بلند نیست کراتینم خیلی گرونه موهامم ۵.۶ ساعت طول میکشه که اتو کنم الان اومدم ازتون بپرسم شما ماسک مویی چیزی بلدید که موهام صاف بشه

البته من اول موهام صاف بود خیلی خوب بود بعد که چند سال پیش موهام رو کوتاه کردم فر شد بعضی ها هم میگن بخاطر سن بلوغه 

ی کاربری همینجا از سس مایونز تعریف میکرد ک مثل کراتینه عمل میکنه...میگفت واسه بچش امتحان کرده خیلی خوب بوده...باید چندبار استفاده کنی

اینکه چجوری بذاری و اینا حال ندارم تایپ کنم تو نت سرچ کن کامل برات بالا میاره، تو همین نی نی سایت هم ی سرچی کن

فعلا...😇👋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اتو سنگ معدن هم صاف ميكنه،هزينش هم كمتره

چجوریه دائمیه? 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
نه دائمي كه نيست..همون مثل كراتينه موندگاريش ولي موهاتو لخت ميكنه

چقدره حدودا قیمتش 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

وای ک منم مشکل تو رو داشتم موهام فر و وز خشک آسیب دیده اوووف داغون بود خدا میدونه چقدر اذیت شدم

از یه خانمه ماسک مو آبکشی خریدم مال تو حمام هست واقعاا معجزه کرد برام انقدر ک راضیم ازش خدا میدونه