2777
2789
عنوان

وقتی هیچی به هیچ جات نیست!

219 بازدید | 9 پست

همیشه تر و خشک با هم میسوزن!

دیشب یه خانمی مسله ای که درگیرش بود رو مطرح کرد و درخواست کمک فکری داشت، تقریبا تعداد زیادی از کاربرها هم درست و به جا راهنماییشون کردن و عواقب کارشون رو بیان کردن ،کسایی هم که تجربه کرده بودن تجربیات تلخشون رو مطرح کردن. 

همه هم در کمال ادب و آرامش.

در آخراستارتر گفتن حرف های نی نی سایتی ها به هیچ جاشون نیست و اصلا همیتی نداره تایید کنن یا رد !

نمیگم اینجارو جدی گرفتم یا نه ، در حد فضای مجازی بودنش و ادمهای واقعی و مشکلات واقعی بودن ادما ،گاهی همفکری پیش میومد دریغ نکردم،در حد فکر و عقل خودم همیشه کمک کردم،  ولی با این حرف این ذهنیت واسم ایجاد شد که چرا بقیه که مطرح میکنن همین نظر رو نداشته باشن؟! پس بقیه هم همین نظر رو دارن فقط این خانم به زبان اورد.

متاسف شدم، برای حرف ایشون و ذهنیت تغییر کرده خودم!

تر و خشک با هم میسوزه متاسفانه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

لیاقت ندارن بعضیا

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا خیلی ادم مریض و دروغگو و عقده ای هست من حزف هیچکسو باور نمیکنم یه داستانایی تعریف میکنن ادم شاخ در میاره😐

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

میدونی ما تو یه دوره گذار هستیم الان دسترسی همه تغریبا به نت آسون شده واز همه فرهنگها یه جا جمع میشن متاسفانه به علت عدم عدالت آموزشی خیلی جاهای کشور عقب موندن 

ان شاالله اگه این فرهنگهای بد رو سایر ادمای با فرهنگ تاثیر منفی نذاره و همچین ادم هایی بلاک بشن اینده خیلی روشنه 

اگه کسی بفهمه وقتی بی احترامی و بد دهنی کنه مخاطبی نداره قطعا خودش رو تغییر میده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اینجا خیلی ادم مریض و دروغگو و عقده ای هست من حزف هیچکسو باور نمیکنم یه داستانایی تعریف میکنن ادم شا ...

به اینا اضافه کن افرادی که پول میگیرن روی افکار ایرانی ها کار کنن و موضوعات خاصی رو در ذهن و ناخود آگاهشون نهادینه کنن 

این هست که متاسفانه شاهد هستیم یه چیزایی فقط تو نی نی سایت اتفاق میوفته

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
به اینا اضافه کن افرادی که پول میگیرن روی افکار ایرانی ها کار کنن و موضوعات خاصی رو در ذهن و ناخود آ ...

اتفاقا درمورد تاپیک های خیانت های عجیب هر روزه، گاهی میگم این اتفاقی نیست اینا از یجا خط میگیرن، با توجه به اینکه نی نی سایت شهرت خودشو داره و کاربرهای خانم و مادران جامعه هستن، هدف های جذابی هستن واسه کسایی که کانون خانواده رو همیشه هدفشون هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اتفاقا درمورد تاپیک های خیانت های عجیب هر روزه، گاهی میگم این اتفاقی نیست اینا از یجا خط میگیرن، با ...

قطعا همین طور همین چند وقت پیش بود منافق ها اعتراف کردن هزاران کاربر در کمپ آلبانی اجیر شدن برای فعالیت در فضای مجازی 

قطعا همین طور همین چند وقت پیش بود منافق ها اعتراف کردن هزاران کاربر در کمپ آلبانی اجیر شدن برای فعا ...

بله درسته.