2777
2789

طرفای بیمارستان شهید دوران چطوره واسه خونه گرفتن ....ما خوزستانی  هستیم یکی از نزدیکانمون میخواد اونجا خونه بگیره کارش شیرازه قرار دادی شده.. جواب بدید ممنون میشم خانمش نگران بود واسه شیراز رفتن گفتم اتفاقا شیرازی ها مث خوزستانی ها گرم و مهربونن

بد نیس. شاید کمی صدای هواپیما بیاد. قیمت خونه ها شدیدا بالاس!!! اونجا پایین شهر حسابه ولی آباد هس. و نزدیک مترو هس و همه جا سر راست میشه رفت. خونه بابای منم اونجاس. راضی هستن

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی خیلی دوره  صدای هواپیما هم روانیت میکنه خودمون اونجا نبودیم ولی یکی از فامیلامون اونجا بود میگف 

خودتون کجا میشنید 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر