2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قدیمی که مشکلی نداره دماش رو چک کن ببین آب میزاری خنک میشه یا نه حیفه مواد غذاییت خراب میشن

آب خنك ميشه

ولي غير از ميوه رب هم هرچي بخريم كپك ميزنه،تا حالا٥،٦تا شيشه رب رو دور ريختيم ديگه شوهرم نخريد

نه اتفاقاً خيلي تازه و خوب بود نه دو سه ساعت گذاشتم خشك شد بعد گذاشتم تو يخچال

دمای‌یخچالت‌چنده؟ 

پایین‌نیست؟

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
تو کرونا میوه رو چطوری میشوری مایع شستشو میریزی ؟من فکر کنم اونا بدتره .طعم میوه رو عوض میکنه

اون اوايل با عذاب وجدان با چند قطره مايع ظرفشويى ميشستم يا با محلول شستشوى سبزى ولى الان حدود يك سال و نيمه كه با اب خالى ميشورم 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
نميدونم بايد از شوهرم بپرسم

یه‌گوشه‌هست‌نوشته‌1,۲,۳اون‌درجه‌هست 

اونو‌ببین

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
الان ديدم روي ٢بود

خیلی‌پایینه‌ 

تابستون‌باید‌روی‌درجه‌۴یا۵باشه 

زمستون‌۲,۳باشه 

بخاطرهمونه‌خراب‌شدن‌میوه‌ها☹️