2777
2789
عنوان

اسپرم اهدایی (تاپیک دیروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 6295 بازدید | 186 پست
انشالله عزیزم طعم مادرشدن رو بچشی🌹🌹🌹😍😍 از من میشنوی به کسی از فامیل و خانواده چیزی نگو آدمهای ...

مرسی عزیز دلم ن هبچ کس خبر نداشت جز خودمو شوهرم مه دیروز به برادرشم گفتیم اونم دهنش قرصه مطمئنم دیگه به هیچکس از این موضوع نمیگیم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره امتحان کردیم

اخه من دیدم اسپرم صفروباخرنوب درمان کردن واسه همون گفتم شایدشماهم نتیجه بگیرین انشالله مشکلتون حل بشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
البته اگه به هیچ کس هیچی نمیگفتی و از غریبه میگرفتی بهتر بود، یا اول جنین اهدایی رو امتحان میکردی

شوهرم به اسپرم غریبه یا جنین راضی نمیشه

مرسی عزیز دلم ن هبچ کس خبر نداشت جز خودمو شوهرم مه دیروز به برادرشم گفتیم اونم دهنش قرصه مطمئنم دیگه ...

انشاالله هر چه به خیر و صلاحتون هست پیش بیاد

دلت شاد بشه گلم💕💕💕💕

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

نمیفهمم بچه چیه که به خاطرش اینکارا رو میکنید  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
یعنی طب سوزنی و طب سنتی و کمک از روش های طب سنتی و گیاهی رو‌انجام دادید جواب نکزفتید؟

طب سوزنی انجام ندادیم ولی گیاهی چرا شوهرم کلا سلول های اسپرم ساز نداره که با این روش ها جواب بده

طب سوزنی انجام ندادیم ولی گیاهی چرا شوهرم کلا سلول های اسپرم ساز نداره که با این روش ها جواب بده

حالا ازکجامیدونیدبرادرش مشکل نداره؟ 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اخه من دیدم اسپرم صفروباخرنوب درمان کردن واسه همون گفتم شایدشماهم نتیجه بگیرین انشالله مشکلتون حل بش ...

خرنوبو گرفتیم استفاده کرد ولی جواب نداد🤦🤦🤦مرسی گلم برام دعا کن

بهترین راه اینه ری اسپرم اهدایی بگیرن 

شما هم وام نازایی رو ثبت نام کردید

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
همیشه برام سواله حکم اون بچه چی میشه ؟

میشه بچه ناتنی مرد  

بعدم من ی جا خوندم از شوهر فعلی طلاق میگیرن صیغه اهدا کننده اسپرم میشن 

در نتیجه عین بچه ناتنیه  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

قبل از این کارتون .یه سری هم به متخصص طب سوزنی بزنید.

طب سنتی هم که همش  جوشونده نیست.زالو داره مکش داره حجامت داره روغن مالی رژیم درست زمان میبره ولی نتیجه میده.

تو شهرتون طب سوزنی خوب پیدا کنید