2777
2789
عنوان

اسپرم اهدایی (تاپیک دیروز)

| مشاهده متن کامل بحث + 6295 بازدید | 186 پست
خرنوبو گرفتیم استفاده کرد ولی جواب نداد🤦🤦🤦مرسی گلم برام دعا کن

انشالله مادربشی گلم ولی رواین قضیه یکم بیشتر فکرکنیدخدای نکرده دراینده به مشکل نخورید 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
همیشه برام سواله حکم اون بچه چی میشه ؟

از چه نظر منظورته گلم ؟؟؟ در اصل میشه بچه برادر شوهرم ولی خب ماکه به هیچ کس نمیگیم خودمونم بزرگش میکنیم دیگه بچه خودمونه

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم برام دعا کن

قبلا اینجا یه خانومی تاپیک با موضوع مشابه شما زده بود متاسفانه بعد بدنیا اومدن بچه شوهرش با اینکه خودش اصرار به بچه داشته و مشکلیم با اسپرم اهدایی نداشت  طلاقش داده بود چون میگفت نمیتونه قبول کنه بچه یه نفر دیگه رو داره بزرگ میکنه

مرجعم رهبره خب

خودت سختت نیست تو دوره بارداری بردار شوهرت چشم تو چشم بشی . یا شوهرت از لحاظ روحی کنار میاد ؟چون الان فقط در حد حرفه ولی بعدا ممکنه خیلی فشار روحی بیاد بهش .. 

طب سوزنی انجام ندادیم ولی گیاهی چرا شوهرم کلا سلول های اسپرم ساز نداره که با این روش ها جواب بده

یه سر برو پیش دکتر کوکبی عالیه داروهای که میدت

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
انشاالله هر چه به خیر و صلاحتون هست پیش بیاد دلت شاد بشه گلم💕💕💕💕 اللهم صل علی محمد و آل محمد&n ...

فدات بشم عزیزم مرسی گلم😘😘😘😘😘😘

از چه نظر منظورته گلم ؟؟؟ در اصل میشه بچه برادر شوهرم ولی خب ماکه به هیچ کس نمیگیم خودمونم بزرگش میک ...

خو ی بچه از بهزیستی بیاری بهتر نیست 

عوض بدنیا اوردن ی بچه 

ی بچه دیگه رو بدنیا برگردونین

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
نمیفهمم بچه چیه که به خاطرش اینکارا رو میکنید    

آخه زندگی مگه بدون بچه میشه اگه میشد ماهم اینقد خودمونو اذیت نمیکردیم منو شوهرم عاشق بچه‌ایم جون میدیم برا بچه زندگیمون بدون بچه نمیشه

میشه بچه ناتنی مرد     بعدم من ی جا خوندم از شوهر فعلی طلاق میگیرن صیغه اهدا کننده اسپرم ...

باید صیغه کنن

منم اینجوری شنیدم که صیغه تلفنی میخونن بین اون کسی که اسپرم اهدا کرده .

استارتر باد از شوهرش طلاق بگیره عده نگه داره بعد صیغه برادر شوهرش بشه بعد اسپرم تزریق کنن . فک میکنم این درستش باشه 

اگه براشون از نظر شرعی موردی نباشه 

زندگی زیباست
حالا ازکجامیدونیدبرادرش مشکل نداره؟ 

قراره فردا یا پس فردا بره از اسپرم بده که کاملا مشخص بشه دوتا برادرشوهر دیگه دارم ازدواج کردن هردوتا بچه دارن فکر نمیکنم این داداششم مشکل داشته باشه به امید خدا

آخه زندگی مگه بدون بچه میشه اگه میشد ماهم اینقد خودمونو اذیت نمیکردیم منو شوهرم عاشق بچه‌ایم جون مید ...

بله که میشه 

عاشق چیه بچه هستین ؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین