خانما من دیروز همین تاپیکو زدم بعد نبودم اومدم دیدم ترکیده چرا آخه؟؟؟؟ بعضیا مشکل چی دارن ی مشت حرف چرت به خودم زدین بعدم گزارش زدین که بترکه!!!!!!
خداروشکر که شوهرم راضی شد با برادر شوهرمم حرف زدیم اونم حرفی نداشت زنگم زدم به دکتر ایزدی اصفهان که گفت برادر شوهرت باید ی سری ازمایش بده که انشالله فردا پس فردا میره میده واسم دعا کنید همچی با خوبی و خوشی تموم بشه منم مامان بشم
قبلا اینجا یه خانومی تاپیک با موضوع مشابه شما زده بود متاسفانه بعد بدنیا اومدن بچه شوهرش با اینکه خودش اصرار به بچه داشته و مشکلیم با اسپرم اهدایی نداشت طلاقش داده بود چون میگفت نمیتونه قبول کنه بچه یه نفر دیگه رو داره بزرگ میکنه
خودت سختت نیست تو دوره بارداری بردار شوهرت چشم تو چشم بشی . یا شوهرت از لحاظ روحی کنار میاد ؟چون الان فقط در حد حرفه ولی بعدا ممکنه خیلی فشار روحی بیاد بهش ..
طب سوزنی انجام ندادیم ولی گیاهی چرا شوهرم کلا سلول های اسپرم ساز نداره که با این روش ها جواب بده
یه سر برو پیش دکتر کوکبی عالیه داروهای که میدت
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
قراره فردا یا پس فردا بره از اسپرم بده که کاملا مشخص بشه دوتا برادرشوهر دیگه دارم ازدواج کردن هردوتا بچه دارن فکر نمیکنم این داداششم مشکل داشته باشه به امید خدا