2777
2789
عنوان

دیر باردار شدن

122 بازدید | 1 پست

سلام من دلم خواست یک مطلبی رو که میدونم باهاتون به اشتراک بزارم. من شنیدم مهمترین دلیل مشکلات قاعدگی و رحمی سردی رحم هست ک مانع از بارداری میشه.تو احادیث هم اومده که مصرف سردیجات زیاد رو منع کردن در این باره.اما راه حل چیه...من نه در طب سنتی سررشته دارم و نه چیز دیگه ای اما مطالب گوناگونی خوندم درمورد تاثیرات روغن سیاه دانه.البته درموردش بهتره خودتون هم تحقیق کنید اما ماساژ ناف و رحم با روغن سیاه دانه هر شب و قبل از خواب میتونه در گرم کردن رحم تاثیر بالایی داشته باشه فقط کافیه شبها حدود ده قطره از روغن رو در ناف ریخت و باهاش رحم رو ماساژ داد و بعد با یه چیزی دور کمر رو بست تقریبا به مدت یک ماه و البته در مواقع پریودی اصلا نباید انجام بشه و اگه اقدامین و ممکنه باردار باشین هم سمه چون گرمی بالای اون جنین رو سقط میکنه....من البته اطلاعاتم محدود به تحقیقات خودم در اینترنت هست و من البته نه برای بارداری بلکه برای گرم کردن مثانم ازش استفاده کردم و جواب گرفتم پس بهتره خودتون هم تحقیق کنین درموردش و بدون تحقیق و سوال از یک پزشک ماهر در طب سنتی انجامش ندین.من خودم با ماساژ سیاه دانه روی مثانم مشکلات سردی مثانم حل شد