2777
2789

بنظر من فیلمای مدیری اصن طنز نیست فقط مسخره بازیه ....فیلم طنز مث فیلمای رضا عطاران...از تو دل جامعه و مردم هم طنز میشد تو بدترین شرایط خانواده و مالی ...باز ی چیزی میشه آدم ب اوج شادی برسه 

منکه هرموقع فیلمای مهران مدیری میبینم مث پاورچین و ...احساس میکنم این مدیری همه رو خر فرض کرده آخه ا ...

آره دقیقا . انگار با رفیقاش دور هم جمع میشن و چرت میگن و میخندن و یه تفریحی میکنن و از این تفریح شون فیلم میگیرن پخش میکنن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نمیخرم دانلودم نمیکنم. از ماهواره میبینم. اونم اگه نبینم برام مهم نیست. البته دراکولا که هیچی. ...

عزیزازچه ماهواره وشبکه ای وساعت چندمی بینی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم