2777
2789

بچه ها من شیاف میفروشم اومدم آگهی بذارم تو دیوار ۳۰ هزار تومن از کارتم برداشت کرد من فکر کردم ۳ هزار تومن الان برداشت میکنه😭😭😭

بعدشم آگهیمو رد کرد.

الان ۳۰ تومنو بهم نمیده😭بخدا تا خر خره تو بی پولی ام.

توروخدا اگه کسی تبلیغی داره بده من بذارم ۳۰ تومن منو بهم بده😓😓😓خواهش میکنم تمنا میکنم

بخدا قسم خیلی بی پول شدم هیچی دیگه ندارم تو حستبم در حال حاضر بچه ها التماستون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول برمیگرده ب حسابت نگران نباش

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
😐😐شماره‌کارت‌بده‌بزنم‌حسابت😐

اجی لطفا درکم کن بخدا خیلی بی پول شدم😞😞۳۰ تومن شاید پول خورد تو باشه ولی اگه بدونی چقدر سختی کشیدم تو زندگیم😔😔😓😓😓بخدا ۳۰ تومن خیلی واسه من با ارزشه

سلام بچها  قرار بریم آلمان 

برام دعا کنید سلامت برسیم😢😢☺

آخرین وصیت من اینه منو با   استخوان چند تا حیوون  دفن کنند😭😭😭😭‌                                                                                                                                                                                                                                                                                    بعدش دانشمندان منو کشفم کنند یکم برن سرکار روحم ششششاد شههه  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣                   
اجی لطفا درکم کن بخدا خیلی بی پول شدم😞😞۳۰ تومن شاید پول خورد تو باشه ولی اگه بدونی چقدر سختی کشیدم ...

☹️☹️☹️

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
کارای انلاین زیادی هست که میتونی انجام بدی  یکیش شرکت نفیسه که هزینه اولیه هم ازت نمیگیرن  ...

اجی این کارا وقت میخواد بخدا من وقتشو ندارم خیر سرم الان باید بشینم بخونم واسه کنکورم😭😭😭

بخدا حالم بده که اینقدر بی پولم.و حامی ندارم

نمیدونی چقدر بغض دارم😭😭چقدر خیلی جاها از بی پولیم خجالت کشیدم😭😭من الان آرزوی ۲۰۰ تومن پول تو کارتم دارم بخدا😓😓😓

اجی این کارا وقت میخواد بخدا من وقتشو ندارم خیر سرم الان باید بشینم بخونم واسه کنکورم😭😭😭 بخدا حا ...

یسریاشون کمتر وقت میگیره برنامه ریزی باید بکنی توی ساعتای استراحتت انچام بدی