2777
2789
عنوان

اخه این چکاری بود من باخودم کردم

585 بازدید | 16 پست

۳ روز پیش بینیمو عمل کردم 

روز اول حالم خوب بود گفتم چه عمل راحتی ولی الان دیگه از خفگی و کیپی بینی کلافه شدم 

دیروز تامپون ها رو کشیدم ولی باز بینیم کیپه و دکترم گفته روز برداشتن گچ میتونی شست و شو بدی ولی میترسم با شست و شو هم راه تنفسم بازنشه اونوقت چکار باید بکنم؟

الان ۲ شبه از بس خونابه میاد اصن نمیتونم بخوابم 

هرچه هم قطره بینی میزنم فایده نداره

خیلی کلافه ام و خفه ام و خوابم میاد گوشام کیپه بینیم درد میکنه سرم درد میکنه

اخه من که تو فاز عمل بینی نبودم حتی بینیم زشت نبود و همه گفتن بینیت خوبه اخه چه مرگم بود رفتم چنین دردسری درست کردم برا خودم از کارم افتادم از شوهر و بچم جدا میخوابم

😭😭😭😭😭

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

صورتم اندازه بادکنک شده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
صورتم اندازه بادکنک شده

ببینم

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب چرا عمل کردی ؟ بفرست عکس تو ببینم

کرم داشتم 

منم شیش روزه  تامپونو دراوردم گفت شست و شو بده که قطره ام خیلی باز میکنه من اصلا درد و سردرد ...

اصن قطره اثرنداره واسم

منم شیش روزه  تامپونو دراوردم گفت شست و شو بده که قطره ام خیلی باز میکنه من اصلا درد و سردرد ...

البته چون شست و شو ندادم فکر کنم قطره اثر نداره درسته؟

البته چون شست و شو ندادم فکر کنم قطره اثر نداره درسته؟

فکنم

ولی خب دکترت اینجوری گفته دیگه

چند روز دیگه اوکی میشی حال میکنی با قیافه جدیدت

من الان با اینکه گچ دارم دیشب واسه اولین بار بعد عملم خط چشم و ریمل زدم عکس گرفتم ینی حال کردمااا😂

همش میگفتم خوش به حال اونی که من زنش بشم😂😂

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
فکنم ولی خب دکترت اینجوری گفته دیگه چند روز دیگه اوکی میشی حال میکنی با قیافه جدیدت من الان با ای ...

🤣🤣🤣

سلام عزیزم.تو یکی لز تایپطکاتدن دیدم ای وی اف کردید و خداروشگر نتیجه هم داده.منم دارم مراحلشو مطرم و ...

ای وی اف من منفی شد بعدش طبیعی باردار شدم و یه پسر ۳ ساله دارم الان

الان دوباره ۷ هفته باردارم😆