2777
2789
بابا نمیگیم‌اسی خوشکل نیست خوبه ولی شبیه هانده نیست ماداربم شباهت را میگیم یعنی حتما هرکی خوشکله بای ...

ببین منم میدونم شبیه نیستن اصن ولی دوستمون تو اون کامنت بهش گفت نخیر چه از خودراضی 😑 یعنی چی خب مگه هانده کیه که شبیهش بودن باعث افتخار آدم باشه اونم یه چهره اس مثه هزاران چهره ی زیبا ک الان دیگه یا نیستن یا از فرط پیری داغون شدن قطعا زیبایی هانده از مرلین مونرو بیشتر نخواهد بود ولی .... خب البته از استارترم توقع انتقادپذیری داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن ردداده 

😂😂😂موافقم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
چرا اینجوری میگی ؟استارتر خیلیم زیباس حالا انگار هانده چی داره تو چهره اش که اینجوری طفلکو تخریب میک ...

عزیزم توی اینکه هانده خوشگله هیچ شکی نیست، ولی همه تازگیا میان خودشونو باهاش مقایسع میکنن بخاطر همین یکم اوضاع یه جوریه، انگار همه میخان شبیهش باشن، اسی هم خوشگله واقعا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

شما زیبایید عزیزم شبیه هانده نیستید من از قیافه تون خوشم‌اومده ولی هانده رو با اینکه خیلی طرفدار داره قبولش ندارم قیافتون ملوس و زیباست ❤❤😘😘❤❤

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
حسودن عزیزم تو زیبایی من شکی نیس اینو همه میگن

غرور زیادی خوب نیست دلیل نمیشه چون زیبایی هرچی ک دلت میخاد بگی

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
خخخ سیاه سوخته ها؟؟

شما مثلا خیلی سفیدی اخ چقد اعتماد ب نفس

بیا اهواز رخترا رو ببینی میفهمی هایده ارچل چیه دیگه نمیگی ارچل

من خودمم خوزستانی هستم ولی هانده فوق العادس

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
انقد که تو نی نی سایت هانده معروفه و همه در حد خدا بالا بردنش تو خود ترکیشم اینجور نیس

آره واقعا 

البته تو نی نی سایت من عکس خیلیارو دیدم ک خدایی از هانده و خیلی سلبریتی های دیگه هم زیباترن یکیش کالین98 ک چهره اش فوق العاده اس من پیج اینستاشم دارم تازگیا ظاهرا بینیشم عمل کرده  اصن چشماش انگار  یه دنیای دیگه توشه 

غرور زیادی خوب نیست دلیل نمیشه چون زیبایی هرچی ک دلت میخاد بگی

دلیلیم نمیشه هر احمقی به کسی که واقعا زیباس اظهار نظر بی دلیل کنه!!! طرف اومده میگه مهران رجبی بیشتر شبیه هاندس!!والا من تو زیباییم شکی نیس این اگه از حسادت نیس از چیه؟؟