2777
2789
عنوان

بکارت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 66 پست
بخشید ببخشید اونوقت من تا سوم راهنمایی فکر میکردم بچه از پشت مادر بیرون میاد تو زایمان طبیعی خیلی ه ...

من فکر میکردم شکم خود به خود باز میشه :/

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاتونو بخاطر یه تیکه گوشت اینجوری اذیت نکنین

ارزش دخترتون بالاترازاین حرفاس...(:

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

نیاز نیس بگی..به ما هیچ نگفتن چیزیم نشد..

مگه بچها تو مقعدشون دست میکنن ک تو واژن کنن؟!

ذات انسان طوریه ک اگه رو یه چیزی کلیک کنی و بگی این کارو نکن بالاخره یروز اونکارو انجام میده ببینه چخبره مگه پس لطفا تحریکش نکن..

نمیدونم چرایه سری فکرمیکنند الان کسی که داره ازشون مشورت میگیره رفته قبلا بااعصاب بچش بازی کرده حالااومده اینجامطرح میکنه .من الان اومدم مسیله ای که ذهنمادرگیرکرده بیان میکنم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من فکر میکردم شکم خود به خود باز میشه :/

من خیلی درگیر سایز و اندازه ها بودم هی با دوست شوت تر از خودم بحث میکردم فکر کن!!!!اون موقع که همه دوست پسر داشتن و کافه میرفتن و فلان ما تو این مرحله گیر بودیم🤣🤣🤣🤣🤣

نیاز نیس بگی..به ما هیچ نگفتن چیزیم نشد.. مگه بچها تو مقعدشون دست میکنن ک تو واژن کنن؟! ذات انسان ...

نه ازاونلحاظ ازدخترم مطمینم ولی امشب به قدری خودشامحکم شسته بود که پشتشازخم کرده برای همین نگرانش شدم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من خیلی درگیر سایز و اندازه ها بودم هی با دوست شوت تر از خودم بحث میکردم فکر کن!!!!اون موقع که همه د ...

😂😂😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

استرس های الکی به بچه های بیچاره ندید. حالا اون پسری که قراره بیاد اینو بگیره الان داره بچگی شو میکنه. بزرگم‌شد شاید خیلی کارا بکنه بعد بیاد ازدواج کنه . اونوقت شما مغز بچه بیچاره رو از الان درگیر چه چیزای پیش پا افتاده ایی میکند. خدایا توبه 

یه خانم مستقل و قوی 
من خیلی عجیب بودم یه بارم به این چیزا فکر نکرده بودم لامصب از بس شیطون بودم فکرم به اینجاها نمی‌رسید ...

من از روی شیطنت و کنجاوی رو این چیزا تحقیق میکردم 😂