مامانهای دختردار شماهابرای وقتی که به بچه هاتون اموزش دادید موقع دستشویی خودشونابشورند چطوربهشون یاددادیدموقع شستن حواسشون باشه که یه وقت به بکارتشون اسیب واردنکنند
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
بخشید ببخشید اونوقت من تا سوم راهنمایی فکر میکردم بچه از پشت مادر بیرون میاد تو زایمان طبیعی خیلی ه ...
من فکر میکردم شکم خود به خود باز میشه :/
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)
نمیدونم چرایه سری فکرمیکنند الان کسی که داره ازشون مشورت میگیره رفته قبلا بااعصاب بچش بازی کرده حالااومده اینجامطرح میکنه .من الان اومدم مسیله ای که ذهنمادرگیرکرده بیان میکنم
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من خیلی درگیر سایز و اندازه ها بودم هی با دوست شوت تر از خودم بحث میکردم فکر کن!!!!اون موقع که همه دوست پسر داشتن و کافه میرفتن و فلان ما تو این مرحله گیر بودیم🤣🤣🤣🤣🤣
من خیلی درگیر سایز و اندازه ها بودم هی با دوست شوت تر از خودم بحث میکردم فکر کن!!!!اون موقع که همه د ...
😂😂😂
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)
من خیلی عجیب بودم یه بارم به این چیزا فکر نکرده بودم لامصب از بس شیطون بودم فکرم به اینجاها نمیرسید ...
من از روی شیطنت و کنجاوی رو این چیزا تحقیق میکردم 😂