2777
2789
عنوان

نذری

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

خدا نذرتون رو قبول کنه و بهش برکت بده عزیزم ، این آیه رو به عنوان دعا براتون می نویسم   

«إِذْ قَالَتِ امْرَأَةُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي إِنَّكَ أَنتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ؛

چون زن عمران گفت پروردگارا آنچه در شکم خود دارم نذر تو کردم تا آزاد شده (از مشاغل دنیا و پرستشگر تو) باشد پس از من بپذیر که تو خود شنوای دانایی.»

@چش_قشنگ_سایت     @مرمر۷۴۶۱۶    

قربونت برم

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشع عشقم😍😍

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خدا نذرتون رو قبول کنه و بهش برکت بده عزیزم ، این آیه رو به عنوان دعا براتون می نویسم     ...

سلام خدمتتون

هر کی نذری میپزه باید بخونه یعنی؟ یا برای خودتون این دعا رو کنن؟

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام عزیزم  نیت که از دلت رد میشه خدا میشنوه  دعای مطلوب واسه قبولی نذر هم کنارش قشنگه&n ...

شما برای من دعا کنید خدای مهربون از منم بشنوه و صلاحم باشه🙏🌺

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
شما برای من دعا کنید خدای مهربون از منم بشنوه و صلاحم باشه🙏🌺

عزیزدلم شرایطی مثل نیت خالص ، واجبات انجام ، محرمات ترک شده ، قطع امید از غیر خدا ، تلاش .... پس دعاتون ان شالله به هدف اجابت میرسه ، صبوری کردن خودش خیلی بزرگه ولی هر وقت کم آوردی بگو خدایا یه نشونه بهم بده دلم آروم بگیره   

چشم عزیزم ان شالله خداوند تو همین پست دعای شما رو شنیده و پذیرفته   

عزیزدلم شرایطی مثل نیت خالص ، واجبات انجام ، محرمات ترک شده ، قطع امید از غیر خدا ، تلاش .... پس دعا ...

ممنونم😘😘🙏

بعضی حرفا چه به دل میشینه 

انگار واقعا ی نشونس 

منو ک میدونی فاطمه جوانی خیلی دعام کن نیتمم ک میدونی 

کردم عزیزم برای همه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت