2777
2789
عنوان

بچه ها خودمو امشب میکشم اخه بیاین ببینین شوهرم چکار کرده😭🤕😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10704 بازدید | 95 پست
چکار کنم هنوز مراسم عروسی نگرفتیم نمیخوام کدورت پیش بیاد ولی امشب خیلی ناراحت شدم😭

عزیزم از سادگیته که اینجور حرف میزنه یعنی شوهرت میخواد بره خوشگذرانی و تفریح با دوتا دختر تو میکی کدورت پیش میاد ؟؟؟؟ عزیزم از همسن الان داری اینجور رفتار میکنی مطمئن باش بعد عروسی همه کاری میکنه اونم جلو چشت و تو نمیتونی بهش هیچی بگی

چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی ؟؟؟؟ اگه واقعا برات زندگیت مهم باشه نمیزاری تنها بره

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
تو هم برو واسه خودت بلیط ترکیه بگیر با دوستت برو بچرخ

اسی این بهترین کاره 

خوب ازش پول میگیری حتی با دعوا هر چیم گفت بگو دفعه اولت نیست صبر منم حدی داره یا منم میبری یا منم میرم سفر   تنهاییم شد خودت با این تورای داخلی برو یه مسافرت خوب تا میتونیم تو اینستات هر روز عکس بزار

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از سادگیته که اینجور حرف میزنه یعنی شوهرت میخواد بره خوشگذرانی و تفریح با دوتا دختر تو میکی کد ...

چجوری مانعش بشم بهش اطمینان دارم به اون دختره منشیه..... 

پشت گوشی میگفت:

وای منصور جونننن مرسیییی خیلی لطف کردی خیلی فرصت بزرگیه خیلی ازت ممنونم بهترینی حتما جبران میکنم 

عوضی اخه یکی نیس بگه تو چجوری میخوای جبران کنی😭

اسی این بهترین کاره  خوب ازش پول میگیری حتی با دعوا هر چیم گفت بگو دفعه اولت نیست صبر منم حدی ...

خز بازی میشه دیگه اخه من اصلا اهل مسافرت نیستم فقط وقتی با اون هستم دوست دارم.... 

یه دفه بگم میخوام برم سفر میگه حسودم و از چشش میفتم😭

یه دفعه دیگه دبی نمایشگاه بود نبرد یه دفعه دیگه اذربایجان نبرد...... خیلی این دفعه دلخورم  ...

مراسم عروسی مهم تره یا اینکه بدون شما همه جا میره

؟

بنظرم روزهای واقعی ک داره میگذره رو دریاب

ن روزهای آتی ک معلوم نیست چی بشه..تازه عروسی هم دوس داشتی ب وقتش بگیر

چ ربطی ب اینکه همه جا میره تنهایی

در حالیکه مطمینم شما تو شهرخودتون اختیار رفت و‌امد آزاد ندارید

خز بازی میشه دیگه اخه من اصلا اهل مسافرت نیستم فقط وقتی با اون هستم دوست دارم....  یه دفه ب ...

بزار بگه اصلا نباید برات مهم باشه 

مهم حال شماست اون لحظه ای که همسرت کشور دیگست و تو از ناراحتی تو خونه ای 

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
مراسم عروسی مهم تره یا اینکه بدون شما همه جا میره ؟ بنظرم روزهای واقعی ک داره میگذره رو دریاب ن ر ...

اخه میگم اگه میشه نرو 

میگه من میتونم انصراف از ماموریت بزنم همکارم جام بره ولی حق ماموریت هشتاد ملیونه اگه میگی تا نرم نمیرم ولی تورو نمیبرم چون فقط خودت خسته میشی چی بگم اخه😭

ببین عروس ما بی اندازه 

و وحشتناک خرج ارایشگاه و لباس میده

حتی تو بدترین شرایط

یه سالی برادرم مریض بود

همه شبیه مرده ها چشم گریون بودیم

عروسمون بازم دست از تیپ زدن و ارایشگاه در حد عروسی برنداشت...اوایل شوهرش بخاطر اینکه از لحاظ مالی کم میاورد بینشون کدورت پیش میومد...ولی الان دیگه عادت کرده

اصلا خرج لباسا و ارایشگاهش ک همیشه هم پابرجاست

جز روزمره شده...اصلا وضع مالی خوبی ندارن...ن خونه ن ماشین...ولی ب شدت ب خودش میرسه

میخام بگم هرجوری عادت بدی شوهرتو

همونجوری شکل میگیره

ببین عروس ما بی اندازه  و وحشتناک خرج ارایشگاه و لباس میده حتی تو بدترین شرایط یه سالی برادر ...

نه بابا زندگی خوبی دارم 😭فقط مشکلم اینه که چرا منو نمیبره یه بار لبنان رفتیم وقتی برگشتیم یه مقدار مامانم و بابام اوقات تلخی کردن که چکار میکردین اونجا و..... بعد شوهرم ناراحت شد به روم نیاورد خیلی اوندفه خوش گذشت بهم چون خوش اخلاقه حالا فک میکنم از دست خانوادم ناراحته برا همون...... 😭

مثلا من از اول همش مراعات جیب شوهرم کردم

ن ارایشگاه میرم ن لباس می‌خرم

واجب باشه بخرم.در حدی ک بهش میگم مانتو هام تنگ شده

میگه بیرون نمیری ک ...مانتو میخای چیکار بخری...ولی عروسمون برای لباس خونه نزدیک 

۲تومن همین تازگیا خرج کرد.

فقط از اول عادت کردیم زیاد بیرون غذا و خوردنی میخوریم

نمیدونم چجوری پیش اومد...ولی بیرون خوردنمون دیگه یه موضوع بسیار عادیه

در حالیکه شاید بعضی خانواده ها ب ندرت بیرون چیزی بخورن.

نه بابا زندگی خوبی دارم 😭فقط مشکلم اینه که چرا منو نمیبره یه بار لبنان رفتیم وقتی برگشتیم یه مقدار ...

منکه نمیگم دور از جون آدم خوبی نیست

میگم هرجوری عادت بدی همونطوری میشه

برات چنتا مثال زدم

گیر بده حتما این دفع‌هه برو و طلسم و هرچیزی ک بهش فکر میکنه شکسته بشه

و بفهمه از این بعد اسم تو لیست همراه باشه

اخه میگم اگه میشه نرو  میگه من میتونم انصراف از ماموریت بزنم همکارم جام بره ولی حق ماموریت ...

چرا من ب دلم شده فیلمشه .حتما میره سفر ولی با اون دخترا برای خوش و شادیم در کنار سفر کاریش هست

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم