بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دیشب خواب دیدم تو حرمم و یه طبقه خاص بود انگاری درشو بستن و خلوت شد منم گفتم تا کسی نیس زود برم زیارت کنم که پسرم بیدار شد شیر خواست بیدارم کرد
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
آخی ای جان شاید ثواب شیر دادن به پسرت اندازه زیارت حرم تو خلوتی باشه
اکثرا تو خواب میبینم داخل حرمم ولی تا میخوام زیارت کنم بیدار میشم
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
فقط یبار تا زیارت رفتم تو خواب اونم نیتم واسه امتحان ترم بود که نخونده بودم همین که رفتم زیارت کنم دیدم مزار آقا تکون خورد از جاش پاشد منم از ترس با جیغ و داد از خواب پریدم ولی امتحان ترمی که نخونده بودم بی دلیل یه هفته عقب افتاد. برام معجزه شد انگار