2777
2789
عنوان

بچه‌ها بیایید بگین من دماغم بزرگه یانه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 63 پست
نه اصلا ترسناک نیست خواهر من خیلی ترسو هست ولی وقتی یه جلسه رفت ترسش ریخت

خیلیم خوب😍

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خیلیم خوب😍

یه جلسه منم رفتم دیدم چیکار کرد فقط دکترش خیلی هیز بود به خواهرم می‌گفت دخترت چقدر خوشگله خواهرم گفت دخترم نیست خواهرمه بعد به خواهرم گفت شما از یک پدرمادرین چرا خواهرت اینقدر خوشگله ولی شما معمولی هستید بعد خودش فهمید چه گافی داده سریع گفت به خاطر همین چاقی تونه که قیافتون زیبایی شو از دست داده وگرنه شما هم خیلی زیبایین منم بدم اومد نرفتم بعد دفعه بعد گفته خواهرتون و دیگه نمیارین کمکتون کنه خواهرم گفته شوهرش نمیذاره بیاد وگرنه اصلا شوهرم کاری نداره گفتم چرا اینطوری گفتی میگه گفتم بفهمه شوهر داری یه وقت شکست عشقی نخوره🤣🤣

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه جلسه منم رفتم دیدم چیکار کرد فقط دکترش خیلی هیز بود به خواهرم می‌گفت دخترت چقدر خوشگله خواهرم گفت ...

وای چه دکتر...

ای لامصب.نابودم.کردی# 😂😂😂😂🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
وای چه دکتر... ای لامصب.نابودم.کردی# 😂😂😂😂🤣🤣

خخخخخخ شاید ۲۰سالی ازم بزرگتربود چش سفید

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره