2789
عنوان

مامان بابام سنشون بالا بود که من بدنیا اومدم،،،میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 38545 بازدید | 602 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شوهرم ۲ سال باهام تفاوت داره انقدر شکسته شده و از بین رفته!!

اح بابا چیزای که من دوس دارم شوهرم نداره براش عیبه و اینا خلاصه سنش ایجاب میکنه دیگه واقعا زندگی سخت شده 

حالا بیاین بگین تک فرزندی خوبه

من تک فرزندم فعلا مشکلی ندارم 

اماااطرافم دیدم خواهر برادرایی که از گرگ بدتر بودن و مشکلات ایجاد شده از ادم از همون خواهر برادرا وفامیلا بوده  البته خواهر برادر و فامیلای  خیلی خوبم دیدم 

در کل منظورم اینه همه اینا بازی سرنوشته و ادم باید خودش همیشه گلیمشو از اب بکشه بیرون به این مسائل فکر کردن فقط ادمو پیر میکنه بدون اینکه نتیجه ای داشته باشه 

فقط گذر زمان زندگیه هر فرد مشخص میکنه که ایا تک فرزندی و کم فامیلی به دردش خورده یا شلوغ بودن دورش (که هرکدوم محاسن ومعایب خودشونو دارن)

من تک فرزندم فعلا مشکلی ندارم  اماااطرافم دیدم خواهر برادرایی که از گرگ بدتر بودن و مشکلات ایج ...

من چند تا خواهر برادر دارم انقدر که می شینم غصه زندگیشون می خورم خسته شدم!  در واقع کاری برای هم نمی تونیم بکنیم!  نهایتش اینه که بتونیم گلیم خودمون از آب بکشیم بالا!!  شاید اگه خواهر برادر نداشتم خیلی سبکبال تر بودم!  انقدر ذهنم مشغول نبود!  انقدر تو دلم غصه نداشتم!  😔😔😔

اونهایی که تک فرزند هستند تصورشون از داداش همون خان داداش تو فیلم هاست که به یه اشاره میاد و تموم مشکلات خواهرش حل می کنه و کسی از ترس این داداش نازک تر از گل به این دختر نمی تونه بگه!!!   ولی در واقعیت یه چک از غریبه می خوری ده تا چک از داداشت!  غیرت تو گیر دادن و محدود کردن خواهر می بینه!!  غم و غصه ها و مشکلاتت از داداشت مخفی می کنی چون در نهایت می خواد خودت دعوا کنه که تقصیر خودت بوده که فلانی همچین کاری کرده!!  آخرش هم بیشتر ارثیه ات همین داداش بالا می کشه چون زورش بیشتره چون می تونه!!  و تو اگه بخواهی جلوش بایستی نه ارثیه رو داری و نه آبرویی جلوی خانواده شوهرت!! 

یادم نمی ره داداشم سر ارثیه تو تنهایی آمد بهم گفت نزار جلوی خانواده شوهرت چنان آبرویی ازت ببرم که دیگه نتونی سرت بالا بگیری!!!!😔😔😔 تازه اگه کسی ما رو ببینه حسرت ما رو می خوره!  بیرونمون بقیه رو کشته تو هم خودمون کشته!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
اینا اصلا ربطی ب سن نداره ما ایرانیا کلا اینجوزی هستیم الان ی ۷۰ ساله خارجی رو اینستا دارم از من ۱۹ ...

عزیزم بله درسته،روحیه مهمه

ولییی سن هم مهمه عزیزم 

شما تو ۸۰ سالگی هرچقدرم روحیه تون خوب باشه ،قدرت بدنی ۶۰ سالگی تو رو ندارین

مثلا مامان یکی ۶۰ سالشه میتونه خیلی خوب نوه شو نگه داره بهش برسه ولی ی مادربزرگ ۸۰ ساله نمیتونه

❤Che khobe ke daramet
دسته ولی خیلی کم هستن  یا از بس من رابطه های بد دیدم خوبارو کم میبینم  در کل دیدم وقتی م ...

اتفاقا رابطه بد خواهر برداری خیلی کمه

ما ۶ تا بچه ایم خودشم هممون نسل جدید ولی یعنی هر کاری برا هم میکنیم ،چه خواهرام جه برادرم همیشه کمک هم هستیم به نظرم اینا به نوع بزرگ شدن بچه ها بستگی داره

مامان من ۹ تا خواهر داره،۳ تا برادر باور میکنین تا حالا اختلاف نداشتن؟نمیگم ناراحتی کوچیک چند ساعتیی شاید شده ولی بحث ،اختلاف،توهین، قهر اصلااااا 

بابامم همچینین ۶ تا برادر داره ۳ تا خواهر از گل نازک تر نگفتن به هم

منو خواهر برادرهامم این تربیت رو از مامان باباهامون دیدیم و مثل اوناییم

❤Che khobe ke daramet
مثلا اگه خواهر یا برادر داشت چیکار میتونستن براش انجام بدن؟اینجا همه از خواهرشوهراشون متنفرن اگه به ...

کی گفته اینو؟؟؟

من برا ۴ تا خواهرم و ی برادرم جونمم میدم

عروسیم بیشتر از خودم برام بدو بدو کردن

من وقت نداشتم رفتن برام خونه ام رو کلااا چیدن

خواهر بزرگم بچه دار شد نذاشتیم دست به چیزی بزنه کل سیسمونی شو چیدیم کل خونشو ریختیم شستیم ،خونه تکونی شو کردیم.

الان دلم بگیره زنگ‌بزنم داداشم میاد دم درمون میبره میگردونه هرکاری میکنه تا حالم خوب شه

با این که همسر دارم الان زنگ بزنم برادرم میاد هرجا ارایشگاه بازار و... میاره میبره

تاا صبح میشینم با خواهرام درد دل میکنیم،میخندیم ،غیبت میکنیم

اینا نعمت نیست بس چیه؟؟

❤Che khobe ke daramet
قرار نیس همه خاهر برادرا مثل هم باشن بعضیا هستن ک جونم میدن واسه هم😉

دقیقا همینه من برا همشون جونمم میدم

من عروسیم اونقدر برام زحمت کشیدن که خودم اونقدر برا عروسی خودم زحمت نکشیدم

کل خونمو خواهرام و مامانم و برادرم چیدن

❤Che khobe ke daramet