2777
2789

رفتم مشاوره و بالاخره همسرم نقش خودشو فراموش کرد و چهره واقعیشو نشون داد و مشاور تشخیص داد ادامه رابطه ب صلاحم نیستو اون فقط میخواد مریضم کنه. حالا بعد این همه وابستگی چجوری میتونم فراموشش کنم؟؟؟فک میکنم اگه نباشه هیکلم مثل ساختمون بی ستون میریزه

اصلا اینجور فکر نکن تو چه میدونی در نبود تو چی به سر اون میاد یه ایه هست واسه فراموش کردن عشق چند صبح میخونی کف دستت بخدا برا من انقد جواب داده جوری که گفتم بدون طرفم میمیرم بعد خوندن ایه مهرش از دلم کمرنگ شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخواه که فراموش کنی  بپذیر قبول کن  که گوشه ای از گذشتت نجنگ

چیزی نیس ک فراموش بشه چون محلمون کوچیکه و مدام مجبورم خودشو یا خانوادشو ببینم ب هرکی میرسن جوری حرف میزنن ک ب گوشم برسه

چیزی نیس ک فراموش بشه چون محلمون کوچیکه و مدام مجبورم خودشو یا خانوادشو ببینم ب هرکی میرسن جوری حرف ...

خب برسه 

جزیی از گذشتت قبول کن 

بزار زمان بگذره

نجنگ با خودت

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
به بدی هاش فک کن فقط این جوری یادت میره کم کم

مدام تمام عشقی ک ب پاش ریختن تو ذهنم میچرخه و اینکه بازیم داد تا دوسش داشته باشم حالا ک خیلی وابستم طاقت دوریشو ندارم.آدم مغروری بودم ک هیچ پسری برام اهمیت نداشت ولی بزور وارد زندگیم شد و بازیم داد و وابستم کرد تا پله بشم برای پیشرفتش تا ب پول برسه

خب برسه  جزیی از گذشتت قبول کن  بزار زمان بگذره نجنگ با خودت

خیلی جنگیدم از سال ۹۷ ولی خودمم نابود شدم دلیل اصلیه وابستگیم اینه ک روح و روانمو آزار داد و ضعیفم کرد تا وابستش بمونم

خوشگلم چند وقته باهاشیی یعنی چند سال؟ 

من خودم جدا شدم واقعا سخته هر شب دلم میگیره قلبمو شکست اکثرا کارم گریه کردنه

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

وای دقیقا منم میخام جداشم ولی میترسم از نبودنش نمیدونم چ جوری میتونم فراموشش کنم

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم