2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه من چه قرصی بخورم چه خاکی تو سرم بریزم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 41 پست
نه بخدا، فکر میکنی... بازو که قولنج نمیکنه...  بعدم بازو های من قولنجش انقدریه که به هیچ عنوان ...

ان شاالله که خدا بهت سلامتی بده عزیرم⁦♥️⁩

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاید ها توروخدااااااااا😭😭😭😥😥😥😥😥

زنجبیل و دارچین مثه چایی دم کن با نبات بخور انشالله خوب بشی عزیزم😚

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
اسکل ،معتاد میای به من فحش میدی !

برو بابا تواما😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

بعده 100 روز، تازه یادت افتاده بیای کامنت بزاری!!!!!!!!!!!!!!!!! 

تقصیر منه که دیدم تاپیک زدی، دوست خاستی، اومدم باهات دوست شدم، 

میگی دختری، 

هرچقدر میگم ویس بده، از صدات مطمئن شم دختری، 

یکسره هزار بار میگی بعدا ویس میدم، 

ویس مگه بعدا داره اصلا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

جالبه که بعد اونوقت تو میای به من میگی اسکل❓❓❓❓❓❓❓❗❗❗❗❗❗❗❗

اسکل منم یا تو که نقش دخترو بازی میکنی بیچاره❓❗❗❗❗❗😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

برو خداتو شکر کن، 

هرکی جای من بود تاپیک میزد و به نی نی یار لوت میداد که پسری و با اکانت دختر تو نی نی سایتی!!!! 

نی نی یارم سریع اینجور کابرا رو قطع کاربری میکنه😉😉😉😉😉

متاسفم برات انقدر علافی که پسری و برای دخترا نقش دخترو بازی میکنی، 

چقدر آدم باید تباه باشه آخه.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

10 روزم که وقت منو الکیییییییییی توی تلکرام برای سرکار گذاشتن و ایستگاه کردن من گرفتی😏😏😏😏

چقدر یه آدم باید بیچاره باشه آخه❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

جالبه که خصوصیات خودتو میزاری رو من، 

من اسکلم❓❗

خوب شد تو تل بهت گفتم اسکل که بیای همین حرفو تو نی نی سایت به خودم پس بدی❗❗😏

معتاد منم یا تو معلوم نیس چی میزنی که نقش دخترو بازی میکنی❓❗❗❗

انقدر بیکاری❗❗

به نی نی یار لوت ندادم، 

باز پررو پررو اومدی واسه من کامنت میزاری❗❗❗❗❗❗❗❗❗😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

اصلا تو لیاقت ترحم نداری بیچاره، 

بزار نی نی یارو تگ کنم اصلا 

@نی_نی_یار_5  ‍

@نی_نی_یار_3  ‍

@نی_نی_یار_شب  

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     
اسکل ،معتاد میای به من فحش میدی !

خدا بگم چیکارت کنه اونهمه از وقت منو گرفتی، الان باز باید کلی وقت بزارم واسه قطع کاربری شدنت، 

نفرین به امثال پسربچه علاااااااف دختر نقشت که نی نی سایتو پر کردید، بدبختای بیکار❗❗❗❗❗❗❗❗❗😡😡😡😡😡😡😡

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_شب  

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم