2777
2789
عنوان

هزینه تعمیر مبل چقدره؟

129 بازدید | 3 پست

دو تا مبل تک نفره سلطنتی ، پارچه هم خودم خریدم دادم بهشون،  فوم هم خودش خرید عوض کرد،دادیم به آشنای بابام، حالا میخوام ببینم هزینه ش چقدر میشه حدودن؟ یه قیمتی گفته ولی میخوام بدونم چقدره حدودن زیاد گفته یا کم

سلام ملکه_کاساندان

یعنی به جز دستمزد، هزینه فوم رو هم خودش داده درسته؟ قیمت ها خیلی متفاوتن، چون بستگی داره که مبل چقدر نیاز به تعمیر داشته باشه و چقدر خراب شده باشه، من خودم از چند جا تلفنی قیمت گرفتم، توی دیوار هم گشتم اما با سرچ توی گوگل به سایتی رسیدم که خیلی راحت میتونی آنلاین قیمت بگیری.

سلام دوستان وقتتون بخییر

من یک ماه پیش یک دست مبل استیل داشتم 9 نفره

دنبال یک مجموعه تعمیر مبل در تهران میگشتم که با مجموعه تعمیرات مبل اکسپرس آشنا شدم

مبل های من رو با مناسب ترین قیمت 10/000/000 تومان برای من کار رو کوبی و تعویض اسفنج رو انجام دادن

اسفنج هایی که استفاده کردن 5 سال ضمانت داره

میخواستم رنگ چوب هارو هم تغییر بدم که هزینش حدودا 14 میلیون تومان میشد ولی با راهنمایی خود مجموعه با هزینه 2/500/000 رنگ مبل هام مثل روز اولشون شد برام پولیش زدن و تمام لب پر شده گی های چوب هارو ترمیم کردم

واقعا از کارشون راضی بودم

شمارشونو براتون میزارم :09195767127

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.