2777
2789
چجوز بودن اولش الان چجوره

اصلا حرف نمیزد هیچی نمیفهمید همش خواب بود دستشویی هم ک پوشاک  راه نمیرفت

الان یک سال بعد بهتر شد خودش غذا میخوره  و حرف میزنه همه چی هم یادش اومده ولی راه نمیتونه بره و پوشاک

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم راه میره الان صدا درمیاره ولی حرف نمیزنه دستشم هنوز حرکت نداره مادربززگت اوایل سکته چجوربود

مادربزرگم اولش نمیتونست راه بره ولی خیلی شل صحبت میکرد.یواش یواش با عصا و واکر تونست راه بره

اصلا حرف نمیزد هیچی نمیفهمید همش خواب بود دستشویی هم ک پوشاک  راه نمیرفت الان یک سال بعد بهتر ...

خداروشکر بابای من دستشویی وراه میره یادته گلم چندوقت بعد وچجور تونست حرف بزنه ببخشید زیاد سوال میکنم

۱۲۰ جلسه فیزیوتراپی بردیم،با عصا خوب  راه میده ولی بدون عصا اصلا

خب الحمدالله همین که باعصا راه میره جای شکر داره عصا چهارپایه داره چندسالشه ؟دستش اصلا تکون نمیخوره

خب الحمدالله همین که باعصا راه میره جای شکر داره عصا چهارپایه داره چندسالشه ؟دستش اصلا تکون نمیخوره

دستی که به حساب فلج شده اصلا تکون نمیخوره، فقط پاش بهتر شده  ،عصا از اینهایی که دو تا پایه داره

دستی که به حساب فلج شده اصلا تکون نمیخوره، فقط پاش بهتر شده  ،عصا از اینهایی که دو تا پایه داره

پدرمن عصا چهار پایه داره ۳ ماهه سکته کرده ولی عصارو یه بار گرفتم کنارش راه رفتم توام همین کارو کن ببین میتونی تمرین کنی دستشم از سرشانه میتونه بکشه بابام

باهاش تمرین  میکنیم بهتره

به نظرت بابای من خوب میشه بابام الان نمیاد فیزیوتراپ قصه فیزیوتراپ نیومدنشو خیلی میخورم بدونم فایده نداره فیزیوتراپ زیاد درگیرش نمیشم