2777
2789
دوست من مادرشوهرش فوت کرده بود بعد شبش شوهرش درخواست رابطه داده بود اونقدر تعجب کرده بود که به من گف ...

یه مقاله میخوندم نوشته بود وقتایی ک اقایون عصبانی هستن یا استرس دارن بهشون پیشنهاد رابطه بدین ناخوداگاه اروم میشن😂

دوست من مادرشوهرش فوت کرده بود بعد شبش شوهرش درخواست رابطه داده بود اونقدر تعجب کرده بود که به من گف ...

ای دیگه خیلی ستمه واقعا مسخرست چجوری فکرش رسیده به رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام که خشم شون و فشار کارو بار بیرون یکجا آوار میشن و رفتار بدشون با رابطه آروم میکنن 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     

آره ممکنه تاثیر بذارن. شوهر من یه مدت ورشکست شده بود و اصلا تو اون دوره با هم نمی خوابیدیم. منم به زور بردمش مشاوره زناشویی و بهتر شد حالش. ما رفتیم مرکز مشاوره اکسیر و من واقعا از مشاوراشون راضیم. شماره تلفنشونو میذارم برات حتما تماس بگیر راهنماییت می کنن. یهو دیدی زندگیت سرد شد خدای نکرده 02188078585

آره ممکنه تاثیر بذارن. شوهر من یه مدت ورشکست شده بود و اصلا تو اون دوره با هم نمی خوابیدیم. منم به ز ...

گلم یه سوال اگه مایلی پاسخ بده چند وقت رابطع جنسی بینتون متوقف شده بود