2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته یکی بیاد حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 65 پست
منم دیروز همینطور بودم دلم خیلی گرفته بود ک اخرشب اینقدر گریه کردم .بچهام و شوهرم همینطور نگام میکرد ...

آدم بعضی موقع هی باید گریه کنه تا خالی بشه روز خوبتم در پیشه دنیاست دیگه هی چرخ میخوره خوب بد خوب بد خوب بد قرعه کشی نوبت روز خوبته

یه هفته پیش با یکی از خواهرام دعوام شد به اون یکی از خ واهرم پیام داده که ختم قران برداشته داره منو ...

فقط به خاطر یه دعوا؟؟؟

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بعضی موقع هی باید گریه کنه تا خالی بشه روز خوبتم در پیشه دنیاست دیگه هی چرخ میخوره خوب بد خوب بد ...

موافقم

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
من که کلا به جهنم و بهشت اعتقادی ندارم

منم‌اعتقادی ندارم ولی خب روز خوبمون همون بهشت حساب میشه همینطوریه اونایی هم که میمیرن با روح خودشون با یه جسم دیگه متولد میشن زندگی دوباره شروع میکنن

فقط به خاطر یه دعوا؟؟؟

آره..خیلی حرفای زشتی هم بهم زد..من بچه دار نمیشم حتی بهم گفت از وقتی من بچه دار شدم تو داری از حسادت میترکی..خیلی تو دلم غصه هست کسی هم نیست باهاش درد ودل کنم

منم‌اعتقادی ندارم ولی خب روز خوبمون همون بهشت حساب میشه همینطوریه اونایی هم که میمیرن با روح خودشون ...

به نظر منم اینکه دوباره متولد میشن هنوز قابل قبول تره تا اینکه بعد مرگ به بهشت و جهنم میرن

آره..خیلی حرفای زشتی هم بهم زد..من بچه دار نمیشم حتی بهم گفت از وقتی من بچه دار شدم تو داری از حسادت ...

واقعا چجور دلش اومد این حرف بهت بزنه به نظر من باهاش قطع رابطه کن که دیگه با حرفاش آزارت نده

آره..خیلی حرفای زشتی هم بهم زد..من بچه دار نمیشم حتی بهم گفت از وقتی من بچه دار شدم تو داری از حسادت ...

طبیعیه همه ی آدما وقتی عصبانی میشن بدترین حرف میزنن و بدترین کارو انجام میدن چند ماه دیگه فراموش میکنی زمان خودش قلبتو درست میکنه اینم میگذره از خواهرت ناراحت نشو 

طبیعیه همه ی آدما وقتی عصبانی میشن بدترین حرف میزنن و بدترین کارو انجام میدن چند ماه دیگه فراموش میک ...

ولی من نظرم اینه آدم باید از کسی که با حرفاش آزارش میده دوری کنه هر چند میدونم خیلیا مخالفن

همه ی آدما یه ایرادی دارن یه عیبی دارن هرکسی بتونه عیب خودشو رفتار خودشو با دقت ببینه دیگه مشکلی پیش نمیاد خدا هر کسی رو با یه رفتار عجیب غریب آفریده تا دنیا تنوع داشته باشه بیشتر باحالتر بشه براش همه گروه خونیشون مثل هم میبود که جالب نمیشد خوب بد خوبد همین روال دنیاست قانون دنیاست طبیعتش اینه

همه ی آدما یه ایرادی دارن یه عیبی دارن هرکسی بتونه عیب خودشو رفتار خودشو با دقت ببینه دیگه مشکلی پیش ...

موافقم هیچ کس بی عیب نیس خودمونم ایرادای زیادی داریم ولی بعضی آدما هستن کلا خوششون میاد دیگران آزار بدن و باید ازشون دوری کرد

موافقم هیچ کس بی عیب نیس خودمونم ایرادای زیادی داریم ولی بعضی آدما هستن کلا خوششون میاد دیگران آزار ...

خب این آدما آلرژی حساب میشن اونام برای این آفریده شدن تا آزار بدن بعدشم قرص ضد آلرژی هم باید مصرف کنی

خب این آدما آلرژی حساب میشن اونام برای این آفریده شدن تا آزار بدن بعدشم قرص ضد آلرژی هم باید مصرف کن ...

متوجه نشدم عزیزم بیشتر توضیح میدی

متوجه نشدم عزیزم بیشتر توضیح میدی

شوخی کردم کلا یه چیزی بگم خواهرت هر چی میگه گوش نده ریلکس رفتار کن از خون خودته نفرینم میکنه تا خدا نخواد هیچی برات اتفاق نمیفته منطقی فکر کن همه چی دست خداست 

شوخی کردم کلا یه چیزی بگم خواهرت هر چی میگه گوش نده ریلکس رفتار کن از خون خودته نفرینم میکنه تا خدا ...

یه کاربر دیگه بود عزیزم