2777
2789

میشه بیاید یه امیدی بدید

دوسین ویتاگنوس پیازدرمانی مغزیجات خرما رقص 

متفورمین و پروژسترون

همه رو میخورمو انجام میدم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام راهکار بدم بهت خودمم مثله توام ولی من پریودم داغون  با قرص در حد لک حالا میخوام از فردا ...

منم صبر نمیکنم ببینم کی پریود میشه یه هفته که عقب افتاد امپول میزنم 

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
همه فامیلای ما از دم تنبلی تخمدان دارن مامانم و خاله هام که تنبلی شدید دارن همشون بچه دار شدن تا حا ...

خیلی سخته مگه نه😭🥺

منم صبر نمیکنم ببینم کی پریود میشه یه هفته که عقب افتاد امپول میزنم 

ببین اگه اینیستا داری برو پیج دکتر تاجیک الصلاح سبک میگ لایو هاش رایگان دوم ماساژ بده تخمدانارو و اینکه هر روز پیاده روی چون دیدم طرف تنیلی شدید داشت ولی با پیاده روی ماه ۳باردار شد

خیلی سخته مگه نه😭🥺

😔😔😔من اضافه وزن خیلی بالا دارم شوهرمم مشکل داره 

مامانم و خواهرم و خاله هام هم بشدت چاقن کلا ارثی اینجوریه فرم بدنمون ولی اونا با اولین اقدام باردار میشن 

من الان سه ساله انوااااع داروهارو مصرف کردم ای یو ای کردم هیچ فایده نداشت

ببین اگه اینیستا داری برو پیج دکتر تاجیک الصلاح سبک میگ لایو هاش رایگان دوم ماساژ بده تخمدانارو و ای ...

چشم ممنون

اره صبحا و شبا با سیاهدونه ماساژ میدم ولی به خاطر گرما 

خیلی میرقصم پیاده روی نمیرم

😔😔😔من اضافه وزن خیلی بالا دارم شوهرمم مشکل داره  مامانم و خواهرم و خاله هام هم بشدت چاقن کل ...

بمیرم برات پس ارثیه 

ژل رویال استفاده کردی؟

چشم ممنون اره صبحا و شبا با سیاهدونه ماساژ میدم ولی به خاطر گرما  خیلی میرقصم پیاده روی نمیرم

رقص نه پیاده روی هم کن منم ایشالا از فردا میرم و اینکه بادوم بخور جواب گرفتی تگم کن

همه فامیلای ما از دم تنبلی تخمدان دارن مامانم و خاله هام که تنبلی شدید دارن همشون بچه دار شدن تا حا ...

دورازجونت.

کدوم شهری بانو

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔