2777
2789
عنوان

دردتخمدان

755 بازدید | 23 پست

خانمها من این ماه قرص لتروزول مصرف کردم ازبعدپریودی هم قرص پونیکا 

سر۲۸روز پریود شدم 

اما خیلی کمردرد دارم وتخمدانهام درد میکنه مخصوصا بیشترتخمدان سمت چپ

نمیدونم چرااینجوریه 

من پریودی هام بدون دردمعمولا 

کسی تجربه ای داره ازدوستان

واینماه من ازقرص لتروزول وپونیکا نتیجه ندیدم بازهم ادامه بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای باردار شدن لتروزول میخوری 

اون یکی قرص رو الان اسمش رو شنیدم برای چیه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

منم دقیقا وقتی این قرص خوردم موقع پریودی خیلی درد داشتم مخصوصا سمت چپم دکترم گفت از قرص هست 

شما که تجربه داری، میشه بیای تاپیک‌آخر من، راهنماییم کنی، ممنون میشم

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
منم پزشکم پونیکا واسه کیستم تجویز کرده بود بدتر شدم ک بهتر نشدم پزشکتو عوض کن و حتما مطمئن شو ک تیر ...

آزمایش تیرویید رو چند وقت یکبار میدن

پارسال دادم امسال هم لازمه چون دکترم پارسال آزمایش کلی گرفت

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من دو دوره خوردم نتیجه نگرفتم بعد طبیعی بدون قرص و استرس و توکل به خدا باردار. شدم 

میگن تاثیر بلند مدتم داره این داروها. بعد از قطعشون چند وقت بعد تاثیر نشون میده

آزمایش تیرویید رو چند وقت یکبار میدن پارسال دادم امسال هم لازمه چون دکترم پارسال آزمایش کلی گرفت

نمیدونم چند وقت یکباره ولی من خودم در عرض ۲ ماه تیروئید کم کار گرفتم

اونم تو بالاترین سطح

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
میگن تاثیر بلند مدتم داره این داروها. بعد از قطعشون چند وقت بعد تاثیر نشون میده

من بعد از قطع این دارو سه ماه بعد دوباره اقدام کردم فکر نکنم مال این باشه وقت لی خیال بودم و توکل کردم به خدا 

نمیدونم چند وقت یکباره ولی من خودم در عرض ۲ ماه تیروئید کم کار گرفتم اونم تو بالاترین سطح

خدا روشکر نتیجه گرفتی. واسه منم دعا کن لطفا

نمیدونم چند وقت یکباره ولی من خودم در عرض ۲ ماه تیروئید کم کار گرفتم اونم تو بالاترین سطح

خب علت این بیماری چیه ؟

چطوری پیشگیری میشه کرد