2777
2789
عنوان

از دیشب تاحالا نمی تونم جلوی خندمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 27 پست

اره شده چرا نشده اتفاقا سال قبل زمستون داداشم یکاری کرد که از قضا فیلمشم ظبط شد حتی یه هفته پیش خودمو داداشم صد بار دیدیمو خندیدیم هر بار میبینیم چندساعت میخندیم فقط🤣😂

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من دیشب تا حالا شوکه هستم از خونه مامانم که اومدیم سوار ماشین نشده بودم پسرم دادید گفت مارمولک بله یه مارمولک کوچولو تو ماشین بود رفت زیر میرا قائم شد من تا خونه پاهاشو بالا گرفته بودم اومدیم تو خونه یه مارمولک دیگه تو خونه بود اونو شوهرم کشت 

تو معبود منی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیو

منظورم این صحنس فقط ببینیش میتونی بهش بخندی.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من تو ختم مادربزرگم یه صحنه دیدم فقط خوابیدم رو قبر شال و کشیدم جلو انقدر خندیدم اشکم می ریخت بلند بلند می خندیدم ولی تو گریه ها معلوم نبود چه غلطی دارم میکنم اون زیر 😂😂😂

صدا در دادی؟😂😂

نه بابا😂😂😂ما تو حال میخوابیم زیر پنجره بعد من دیشب میخواستم دلبری کنم تو اتاق خوابم پنکه هست گفتم میخوام برم اونجا تنها بخوابم همسرمم گفت نه منم قاطی کردم اخه نمیگرفت منظورمو گفتم میرم با پنکه بخوابم اونم گفت محکم بغلش کنا😑😂😂😂😤😤😤کلا خدای سوتی ام تو دلبری

یه دعا هست. خب بعضی وقتا من پیش اومده که نباید میخندیدم تو جمع بوده با این جمعش کردم 🤤 حالا دونستن ...

رفتم سرچ کردم این اومد ممنون که  ی چیزی یاد گرفتم ازت  

عَنْ أَفْلَح مَولى أَبي جَعْفَرٍ عليه السلام قالَ: كانَ اِذا ضَحِكَ قالَ: «اَللّهُمَّ لا تَمْقُتْنى».
افلح، غلام امام باقر عليه السلام مى گويد: چون امام باقر عليه السلام خنده مى كرد، مى گفت: خدايا مرا دشمن مدار (و بر من غضب مكن).