2777
2789
عنوان

مامانم هی ازچهره بچم ایرادمیگیره.

283 بازدید | 19 پست

بچم ۹ماهشه.

مامانم هی خیلی رک حرفایی میزنه ک واقعاناراحت میشمودلم میشکنه.

خیلی ام دوسش داره بچموهاا.ولی نمیدونم جرایه لحظه فک نمیکنه من ناراحت بشم.

مثلاامروزمیگف خداروشکرکن خدایه همچین پسرنازوشیرینی بهت داده.بعدش سریع گف البته خوشگلی نداره هااا

یه بارداشت قریون صدقه بچم میرف.میگف قربون چشمای ریزت بشم.قربون دماغ گندت بشم

دقیقاعیب وایراداشومیگف

همه بهم میگن بچت قشنگه نمیدونم مامانم چ اصراری داره بگه بچه من زشته.انقدرم ناراحت میشم ازاین حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم میگه ولی اصن ناراحت نمیشم چ‌ون مطمئنم عاشق دخترمه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

اونجوری میگه بچه چشم نخوره..نوه شیرین تر از بچه خود ادمه

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

همون مادر وقتی پس فردا مریض شدی میاد به بچت رسیدگی میکنه تا سرپا بشی

همون مادر به دادت میرسه و کمکت میکنه بچت بزرگ شه

پس سر این چیزا ناراحت نشو اونم مدل ناز دادنش اینجوریه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
شاید سر به سرت میزاره وگرنه مامان جونا عاشق نوه هاااشونن هر چیم بگن بازم خیلللی دوسشون دارن

همش درحال مقایسه چهره بچه منه

یامیگ اینش ب تورفته اینش ب شوهرت رفته 

ول کن نیس کلا

منم واقعاناراحت میشم

برا منم مادرشوهرم گفت پسرت چشاش ریزه دهنش گشاد اصلا بدم میومد ازش،متنفرشدم ازش باز خوبه حرف مادر ر ...

منم مامانم اینجوری میگ ازش بدم میاد.میگم دیگ نمیام خونش

همش درحال مقایسه چهره بچه منه یامیگ اینش ب تورفته اینش ب شوهرت رفته  ول کن نیس کلا منم واقعا ...

کمتر برو

واقعا بعضی وقتا مامان منم میره رو مخم.هم میگه پسره تو فضوله پسر عموت(هم سن پسرمه)ارومه پسررت چقد بد اخلاقه چقد بد غذاس چرا با بچه ها بازی نمیکنه چرا نمیره بیرون چرا اینجوری کلا پسرمو منفور کرده جلو همه

چاره چیه