2777
2789
عنوان

جاریم دیگه داره دیوانه ام میکنه

481 بازدید | 14 پست

خونشون لوله هاش ترکیده بود همش خونه این و اون بودن منم ی شب زنگ زدم برادرشوهرم دعوتشون کردم 

حالا دیگه کنگر خورده لنگر انداخته 

از من ۵ سال کوچیک تره تو بچه داریم تو تربیت بچه ام تو اشپزیم دخالت میکنه میخوام به بچه ام غذا بدم میاد میگه اینو نده 

میخوام غذا درست کنم میگه رب نزن فلفل بزن میشینه بغل دست شوهرم باهاش بگو بخند میکنه 

خب بگو مادرت زنگ بزنه دعوتت کنه اونام ک رفتن بگین ما شاید یه دوروزی اینا موندیم اونجا.

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش رو نده خودش کم کم دور میشه هرچیزی گفت جواب بده دیگه حرف نمیزنه گفت رب نزن بگو ما با رب دوس داریم ...

یام بگو شما رب دوس دارین خونه خودتون رب بزنین توی خونه ما همه رب دوس دارن.

چقد‌مفت‌خور#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
خوب شدی؟دکتر نرفتی؟

نوچ هنو روم نمیشه🤧😑💔💔💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  18 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش