2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 25 پست
راحت ترین عمله من 10 و نیم بیهوش شدم 2 از ریکاوری اوردنم بیرون یه ساعت بعدش هم مرخص شدم نگران نباش

الان حالتون خوبه؟کسی نیس ازش مراقبت کنه،خواهرزادش قراره پیشش بمونه میترسم یهو پشیمون بشه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیروز بخیه هامو کشیدم‌

درد داشت؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
باید یه هفته اول یکی مراقب باشه اره خداروشکر من عملم مشکلی نداشت 

خدا رو شکر عزیزم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
من کلی درد کشیدم وقتی گچ بود بعدشم تا همین الان که شده نه ماه کلی ورم تازه یکم بهتر شده نمیدونم چطور ...

بخداامنم دیروزبخیه هاموکشیدانقدرالان بینیم دردمیکنه وچسباام اذیتم میکنه نمتونم نفس بکشم  انقدرکلافه ام دلم میخادخودموبزنم دیگه بااین قیافه ای که انگارتریلی ازروم ردشده چیکارکنم 😂😂😅😑

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

وقتی تامپون ها رو کشیدن کلی عوق زدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بخداامنم دیروزبخیه هاموکشیدانقدرالان بینیم دردمیکنه وچسباام اذیتم میکنه نمتونم نفس بکشم  انقدرک ...

اره اولشکه درست نفسم نمیکشی بعد تا مدتا انگار دماغت روی صورتت نمیشینه ولی بعد دو سه ماه دیگه تنفست باید راحت راحت بشه البته من طبیعی عمل کردم شاید بخاطر اون راحت بود نفس ولی خیلی ورم داشتم هنوزم دارم 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اره اولشکه درست نفسم نمیکشی بعد تا مدتا انگار دماغت روی صورتت نمیشینه ولی بعد دو سه ماه دیگه تنفست ب ...

دقیقاااالان صورتم نمیشینه منم بینیم چیکارکنم تاکی اینجوریه ؟؟دقیقاتوتاکی حس کردی روصورتت نشسته وبه چهرت میاد؟؟

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
دقیقاااالان صورتم نمیشینه منم بینیم چیکارکنم تاکی اینجوریه ؟؟دقیقاتوتاکی حس کردی روصورتت نشسته وبه چ ...

ببین بعد شش ماه یه مقداری شبیه دماغای عادی میشه ولی خب بستگی به ورمم داره دیگه که اونم ربط به پوستت و شرایط بدنیت داره هر وقت خوابید و به یه حالت عادی رسید میشینه به صورتتم مال من الان ورمش کمتر شده هنوز راضی نیستم ازش و ورمم داره ولی به یه حدی رسیده که تو صورتم زار نزنه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.