2777
2789
عنوان

ینی کمرم شکستاااا😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 117 پست

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
آخه اینکه همش مغزش توپایین تنه اس چه جذابیتی داره😞تو جلو خانواده روت میشه آهنگش بخونی😯

اولن همه انگاش بد نیس که 

بعدشم باحاله اصلا اهنگاش و خیلیا حرف دلمونه☹

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای واااای مرسی❤❤❤😍😍😍😍 اعلانات رو دیدم باورم نمیشد 😂😂😂 عاشقتم ❤😍😍😍

فداا😍😍

منمم😍

اماده ی جر خوردن از طرف پری باشیم😐😂غیرتیه روم :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

حالا در نبود تتلو بیا خودم فوشتون میدم😂😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
@دریاااا۷۷   تونستمممم تگت کنممم نپصییییی😍

از تایپک من گااامشوووووو خیانت کااااار کمرم به اندازه کافی شکسته بود خوردش کردییییی:/

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
ای واااای مرسی❤❤❤😍😍😍😍 اعلانات رو دیدم باورم نمیشد 😂😂😂 عاشقتم ❤😍😍😍

خدایا منو لال کن:/

خب طبیعیه منکه خودم یه مدت طرفدار یه خواننده میشم و فقط آهنگاشو گوش میدم و بعد از مدت طرفدار بعدی میشم. اوایل که عاشق اهنگای علی بابا و بهزاد پکس بودم بعدش محراب، تتلو... بعدش رو اوردم سمت رپ، طرفدار حصین بودم، یه مدت صادق، یه مدت اپیکور حالام عاشق آهنگای شایع هستم😌😌😌

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
فداا😍😍 منمم😍 اماده ی جر خوردن از طرف پری باشیم😐😂غیرتیه روم :/

اتفاقا همین که تاپیک رو دیدم گفتم عجب جایی تگ کرده الان دعوامون میشه تاپیک میریزه بهم🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
فداا😍😍 منمم😍 اماده ی جر خوردن از طرف پری باشیم😐😂غیرتیه روم :/

🖐 ببین تو همون دور بمون قشنگه همون دوریا 

من تنشو جر میدم هرکی از این در تو بیاد :/ 

خدایا منو لال کن:/

اگه میخوای بیای دعوا بگو قمه بیارما😂😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
خب طبیعیه منکه خودم یه مدت طرفدار یه خواننده میشم و فقط آهنگاشو گوش میدم و بعد از مدت طرفدار بعدی می ...

خدایا.منو.انگور.کن# :/

یاس ک خیلی ساله میخونه تازه اهنگشو گوش کردی

تازه واس من شاخ شده تتل دیس میکنه:/