2777
2789
عنوان

بهیجه و مژگان تو چوگوروا

190 بازدید | 12 پست

بچه ها میگم چقدر آویزون بودن بده، الان بهیجه آویزون مژگانه و چون مژگان توی یه خانواده پولدار هست بهیجه تمام تلاشش رو میکنه تا مژگان زن ایلماز بمونه، به خاطر سرپناه و پولی که نداره چقدر درده

از اون طرف مژگان هیچ خانواده ای جز عمه ش نداره

تنها بودن چقدر بده، تازه یه بچه هم داره، 

با اینکه پزشکه ولی با یه ازدواج غلط ببین به چه روزی افتاده

منم فقط مادرم رو دارم 

پس اندازی ندارم، اصلا میشه تو این گرونی لعنتی پس انداز کرد؟ اصلا الان میشه خونه خرید یا ماشین؟ ۳۰ رو رد کردم و مجرد، 

دارم میخونم برای ارشد 

مژگان و بهیجه دوتاشون برن گمشن با اون لبا مژگان عین باسن مرغه با اون چشا بابا غوریش عوضی

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به شخصیت و قیافه ش کار ندارم  سرنوشتش رو میگم

حقشه ایشالا بیشتر زجر بکشه

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
😵😵😵حالم از مژگانو بهیجه بهم میخوره فقط زلیخا✌

زلیخا هم همچین خوب نیس ها وقتی ییلماز زن داره حق نداره بره طرفش 

در تاريکی ظلمت تنها خداست که صدايت را می‌شنود من به معجزه ها اعتقاد دارم؛معجزه ها همون ادمایی هستن که وارد زندگیمون میشن و به ما کمک میکنن امید به اینده داشته باشیم(:😊🌷https://harfeto.timefriend.net/16270644931055

بهیجه خودش خودشو به این حال و روز انداخته خودش دوست داره بره سمت علی رحمت وگرنه میتونه خودشو خلاص کنه

مژگان هم چند وقت دیگه با یکی دیگه میریزه رو هم به ایلماز خیانت میکنه نگرانش نباش😉

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
مثلا امشب بهیجه چقدر خوار شد چقدر با بی احترامی باهاش حرف زدن چرا چون پول نداره و مجبوره تحمل کنه

اشتباه برداشت نکن بهیجه رو خوار میکنن چون حد خودشو نمیدونه چون تو کار بقیه دخالت میکنه چون زندگیه دیگرانو خراب میکنه

طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈
بهیجه خودش خودشو به این حال و روز انداخته خودش دوست داره بره سمت علی رحمت وگرنه میتونه خودشو خلاص کن ...

اره ولی اون پسره هم مژگان رو ولش میکنه

و چون خیانت دیده الان دنبال یه پناهه