2821
2789
عنوان

دختر جاریم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 32 پست
عزیژم خونه ای که توش هستیم با پول شوهرم پدرشوهرم و برادرشوهرم ساخته شده ولی به اسم برادرشوهرم زدن شش ...

خوب عزیزم تو هیچی ای ‌کاش نمیگفتی میومدی تو بد شوهرتو پر میکردیو میفرستادی خدمتش میگفت کی نشسته خونه ی تو

انشالله زودترمستقل بشید وبریدخونه خودتون ازشرشون راحت بشید نه تنهاشما بلکه همه ی کسایی که دلشون استق ...

توروخدا دعام کن خیلی خیلی درموندم حس میکنم تو قفسم تو زندانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم تو هیچی ای ‌کاش نمیگفتی میومدی تو بد شوهرتو پر میکردیو میفرستادی خدمتش میگفت کی نشسته خونه ...

بخدا به جون پسرم یه کلمه جوابشو ندادم من خیلی اروم با پسرش حرف میزدم اون دنبال بهونه بود برای همین وقتی حموم بودم پسرمو گریه انداختن 

😔خدالعنتش کنه چه آدمایی میدامیشن اصلا چرا به اسم برادرشوهرته با پدرشوهرت صحبت کنیدحل کنه قضیه رو&nb ...

میگن اون برامون زحمت بیشتری کشیده از بچگی کار کرده برامون واینا

توروخدا دعام کن خیلی خیلی درموندم حس میکنم تو قفسم تو زندانم

عزیزم شرایط تورومنم قبلا داشتم لحظه اذان هرروووز هروقت یادت بود ازخدابخواه خداانشالله کمک میکنه ازدستشون راحت میشید منم خیلی سختی کشیدم خدانجاتمون دادفقط 

خدایاشکرت
عزیزم شرایط تورومنم قبلا داشتم لحظه اذان هرروووز هروقت یادت بود ازخدابخواه خداانشالله کمک میکنه ازدس ...

لحظه اذان مغرب؟ توروخدا یعنی اون لحظه خدا صدای منو میشنوه؟عین دیوانه ها شدم بخدا

لحظه اذان مغرب؟ توروخدا یعنی اون لحظه خدا صدای منو میشنوه؟عین دیوانه ها شدم بخدا

اره بخدا منوانقداذیت کردن یه باربعددعوا دیگه رفتم بیرون دلم خییلی گرفته بود رفتم امامزاده یه خانوم مسنی بود باهاش دردودل کردم گفت لحظه اذان هروقت یادت بود ازخدابخواه کمکت میکنه باورمیکنی ۸ماه من هرباارصدای اذان میومددعامیکردم بعدش یهویی همه چی درست شد بعدازاون جریان دیگه نمازمم شروع کردم خوندم  توام ازخدابخواه حتما کمکت میکنه من به معجزه ایمان دارم

خدایاشکرت
اره بخدا منوانقداذیت کردن یه باربعددعوا دیگه رفتم بیرون دلم خییلی گرفته بود رفتم امامزاده یه خانوم م ...

ممنونم ازت عزیزم الهی همیشه شاد باشی و سلامت