2777
2789
عنوان

بنظرتون

83 بازدید | 9 پست

درصد باردار شدن با جنین اهدایی چقدره؟🌹میشه میتونم مادر بشم؟میشه برام دعا کنین خیلی عذابم میدن اطرافیان مشکل از شوهرمه نمیشه ازخودمون

بدبخت ترین ادم رو زمینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خدا توکل کن باهاش حرف بزن ایشاالله به حق خودش خبر بارداریتو اینجا می‌خونیم 💜✋😍

ممنون گلم لطفن از ته دلت برام دعا کن

بدبخت ترین ادم رو زمینم

چرا از پرورشگاه به سرپرستی نمی‌گیرد ‌؟  همیشه ک نباید خودمون بچه به دنیا بیاریم میتونیم بریم پ ...

نمیتونم قبول کنم من هیچکس خبر نداره فقط خودمو شوهر

بدبخت ترین ادم رو زمینم

ممنون گلم لطفن از ته دلت برام دعا کن

گلم دعا کردم ایشاالله میشه اصلا نگران نباش با خدا حرف بزن با حضرت محمد من خودم با حضرت محمد حرف میزدم و میزنم تا حالا بهم کمک ها کرده با خدایه خودت تنها مونست حرف بزن ایشاالله به حق خودش یه نینی ناز میاد تو شیمکت🤩

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
گلم دعا کردم ایشاالله میشه اصلا نگران نباش با خدا حرف بزن با حضرت محمد من خودم با حضرت محمد حرف میزد ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده الهی امین🌹🌹🌹🌹

بدبخت ترین ادم رو زمینم

ممنون عزیزم خدا خیرت بده الهی امین🌹🌹🌹🌹

فدات شم ایشاالله میشه 😍❤️ خوش بین باش هی هم بگو میشه تو هی به خودت تلقین کن این دنیا مثه اینه است هر چیو نشونش بدی نشونت میده پس تو هم یه نینی ناز بهش نشون بده و هی بگو من مادر میشم دنیا هم یه مادر نشونت میده 

فدات شم ایشاالله میشه 😍❤️ خوش بین باش هی هم بگو میشه تو هی به خودت تلقین کن این دنیا مثه اینه است ه ...

خیلی خوبی دلم خیلی شکسته همین الان گریم گرفت با این سنو سال کمم دارم پیر میشم....همش میگم میشه میتونیم مطمئنم مامان میشم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

خیلی خوبی دلم خیلی شکسته همین الان گریم گرفت با این سنو سال کمم دارم پیر میشم....همش میگم میشه میتون ...

قربونت برم توکل کن به خدا خوش بین باش حتما میشه حتما