2777
2789
برای من بمان خیلی قشنگه!!

برای من بمون برای من بخون؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان های فرشته تات شهدوست هم خیلی پر کشش ان

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
رمان های فرشته تات شهدوست هم خیلی پر کشش ان

فقط گناهکارش، برگام ریخت...

جان؟؟

فک کردم منظورت یه رمانیه که قبلا خوندم، انگار اسماشون شبیه همه

اهااا نه گلم منظورم کتابش بود

😅

شاهزاده و گدا ( خیلی معروفه و داستانه یه شاهزاده با پسر گدایی هست که همسن هم هستن و جاشون عوض میشه و ماجرا های بعدش...) 

روزی که زندگی کردن آموختم ( روانشناسی در قالب رمان که خیلی خوبه) 

قلعه حیوانات ( رمانه معروفیه و پاد آرمانشهر هست، جریان یه انقلاب و بعدش رو نشون میده، فوق‌العاده است پیشنهاد میکنم حتما بخونید) 

بی صدایی ( اینم فوق‌العاده است، یه دهکده است که کلا دور افتاده است و به شهر ها یا دهکده های دیگه دسترسی نداره و همه ساکنانش ناشنوا هستن و یکهو یکنفر شنوایی خودش رو به دست میاره و خیلی جالبه) 

جای خای سلوچ

چشمهایش

سال بلوا

سمفونی مردگان

سهم من

ملت عشق

دفترچه ممنوع 

جنس ضعیف

هزار خورشید تابان 

بادبادک باز

ناتور دشت

زندگی در پیش رو