لطفا اگه کسی تعبیر خواب میدونه برام تعبییر کنه؛دیشب خواب دیده انگار درخت های شهرمون اتیش گرفتن ازشون داره اتیش میچکه بعد پیش خودش گفته اینجوری همه ی شهر اتیش میگیره و کسی زنده نمیمونه میگه تو خواب شخصی رو واضح نمیدیم ولی انگار همه داشتن میرفتن بعد انگار چون نزدیکای خونه ی مادرش بوده تو خواب خیلی سریع میره خونه باباش میبینه خواهرش پدر و مادر پیرشو برداشته برده بعد میاد تو خونه و منو و بچها رو میگه انگار گذاشتم رو پشتم و سریع از خونه بردمتون بعد رفتیم یه جایی پر از ویلا باغ بوده یه باغ ویلای بزرگ مال خودمون بوده میگه با خودم گفتم من این خونه رو کی خریدم از کجام بوده تا الان ندیدمش به این بزرگی و قشنگی ما میریم تو خونه انگار بعد یه اقایی میاد بهش یه ظرف پر از دندون میده میگه دندون دونه دونه بودن نزدیک200تا دندون تو ظرف بوده بهش گفته اینها رو ببر بده به بهداشت میکه تو خواب خیلی تعجب کردم از دیدن اون دندون ها؛صبح صدقه داده خیلی نگران شدم احساس میکنم ممونه تعبیرش همین کرونا باشه لطفا اگه کسی تعبیر خواب میدونه بهم بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.