2777
2789
عنوان

تعبیر خواب همسرم

102 بازدید | 7 پست

لطفا اگه کسی تعبیر خواب میدونه برام تعبییر کنه؛دیشب خواب دیده انگار درخت های شهرمون اتیش گرفتن ازشون داره اتیش میچکه بعد پیش خودش گفته اینجوری همه ی شهر اتیش میگیره و کسی زنده نمیمونه میگه تو خواب شخصی رو واضح نمیدیم ولی انگار همه داشتن میرفتن بعد  انگار چون نزدیکای خونه ی مادرش بوده تو خواب خیلی سریع میره خونه باباش میبینه خواهرش پدر و مادر پیرشو برداشته برده بعد میاد تو خونه و منو و بچها رو میگه انگار گذاشتم رو پشتم و سریع از خونه بردمتون بعد رفتیم یه جایی پر از ویلا باغ بوده یه باغ ویلای بزرگ مال خودمون بوده میگه با خودم گفتم من این خونه رو کی خریدم از کجام بوده تا الان ندیدمش به این بزرگی و قشنگی ما میریم تو خونه انگار بعد یه اقایی میاد بهش یه ظرف پر از دندون میده میگه دندون دونه دونه بودن نزدیک200تا دندون تو ظرف بوده بهش گفته اینها رو ببر بده به بهداشت میکه تو خواب خیلی تعجب کردم از دیدن اون دندون ها؛صبح صدقه داده خیلی نگران شدم احساس میکنم ممونه تعبیرش همین کرونا باشه لطفا اگه کسی تعبیر خواب میدونه بهم بگه

با اقوام دور هم جمع میشین. اول با دلخوریه بعد به خوشی تموم میشه. یه جشن یا عروسی یا مهمونی بزرگ..

ایشاللع خیره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اقوام دور هم جمع میشین. اول با دلخوریه بعد به خوشی تموم میشه. یه جشن یا عروسی یا مهمونی بزرگ.. ا ...

ان شالله همینجور باشه که شما میگید،شما تعبییر خواب میدونید

سلام لطفا خواب شوهر منم تعبیر کنید..

خواب دیده من وخودش تو روستا روی ایوان خوابیدیم که مادرش مارو رو صدا زده که پاشید برف میباره و شوهرم میبینه که همه جا پر برف شده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ان شالله همینجور باشه که شما میگید،شما تعبییر خواب میدونید

ی سری چیزا رو میدونم ک قبلا خوندم

دندون  تعبیرش به اقوام دورو نزدیکه

مهمار تگاز همه اینه خوابو ب خوبی تعبیر کرد و بعدم طرف صدقه بده. چون خوابی تعبیر داره که اصول داشته باشه. با توجه به ماه قمری و آداب خواب و...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ببخشید متوجه نشدم مهمار تگاز کیه

خاک وچوک🤦🏻‍♀️

مهمتر از همه رو نوشتم مهمار تگاز😐😂😂😂😂

خودم اول ک دیدم فک کردم برند گازه🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️