2777
2789

همسرم یک ساله که درگیر بیماری شده ایا خوب میشه یا تا اخر عمر همراهشه ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدیدواینکه  فرزندم ۳سالشه امکان داره دخترم به این بیماری  مبتلا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم درمان داشته باشه 

باید مدام تحت نظر باشه برا کنترل

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

دوقطبی تا جایی که من اطلاع دارم درمان قطعی نمیشه. فقط کنترل میشه

و متاسفانه بیماری دوقطبی از اون دسته بیماری های روان پزشکی هست که انتقالش از طریق ژنتیک زیاده 

آرزوی سلامتی برای همسرتون دارم ان شاء الله خدا به شما توان بده در کنار هم بتونید این بیماری رو کنترل کنید

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

ارثی هست بیشتر فک کنم از مادر به ارث میرسه فامیل ما داره خوشبختانه بچه هاش همه سالمن با دارو قابل کنترل هست خوابشون هم باید منظم باشه بی خوابی خیلی بده براشون در کل محیط آروم باشه مشکل زیادی ندارن 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

ارثی . درمانم قطعی هم نداره . اما کنترل میشه . سعی کنین خودتون با مشاور حرف بزنین بلد باشین چطور باهاش رفتار کنین . دخترتونم ازش مراقبت کنین نذارین زیاد تو فکر بره . محیط خونتون شاد باشه اجبارش نکنین برای انجام هیچ کاری تا میبینی تو فکر یه جوری سر گرمش کن 

خانما فروش انلاین شال و روسری