2777
2789

سلام دوستان بیایید باهم راههای جذب ثروت رو بررسی کنیم و هر کسی از جایی چیز شنیده یا تجربه ای داره بگه شاید یکی روش اون رو بکار برد و یکی از ثروتمندا شد ..باور کنید من اعتقاد دارم خدای بزرگ و باعظمت به اندازه هممون نعمت زیاد گذاشته کافیه از راهش وارد بشیم ..من خودم تجربه هام رو که به درآمدمون برکت داده میگم شما هم از تجربه هاتون بگین لطفا....  

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با خرید چیزی که اکروز ارزشش کمه ولی اینده دار هست میشه.. 

مثلا هیچ کس با حفوف ماهی 4 تومن ک یهو خونه 800 ملیونی نمیخره... پولشو طلایی ماشینی میخره تا چند وقت بعد اون گرون میشه بازم پول جمع میکنه یا وام میگیره یه زمین کوچیک میخره بعد وام مبگیرخ با پول فروش زمین یه سویت میخره یا همون زمین می‌سازه... فقط باید یاد بگیریم چطوری پولمونو تبدیل کنیم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

دوست من همیشه از جاهای کم شروع کرد

اول درس روانشناسی شو تموم کرد

بعدش از طرف استادش به کار توی کلینیک ها دعوت شد اونم رایگان

دو سال رایگان کار کرد

بعد همراه با کار ارشد شو هم گرفت 

توی سمینار و کارگاه های زیادی شرکت کرد

و کلیییی سختی کشید

بعد دو سال داخل دوباره داخل یه کلینیک اونم یه جای دور افتاده کار کرد

بعدش برای مطب زدن در خواست داد اما قبول نشد

مهد کودک باز کرد و شغل شم خیلی براش خوب بود

و الآنم خودش تونست یک مطب باز کنه و کلییی درآمد داره

😍😍

الگوی منه

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺