2777
2789

بچها شما به کسی که ولتون کرده باشه رفته باشه با یکی دیگه حالا بعد مدتی برگشته باشه{طرف بهش خیانت کردع}فرصت میدین؟

اخه حالام که برگشته همش پست و استوری غمگین میزارع فک کنم همش به اون فکر میکنه😔حالا من چیکار کنم😔😔😔خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای 

ولش کن 

مطمعن باش اون دختره برگرده بازم تو رو ول می‌کنه 

اون اگه عاشق بود هیچوقت به غیر تو به چشمش نمیومد 

اومده پیش تو یکم آروم بشه فکرش پیش اونه اون براش ارزش داره خودتو بی ارزش نکن .بهش بگو بزار منم برم بایکی دیگه بگردم بعد بیام باهم باشیم 

پرسیدن داره؟

با خاک یکسانت کرده تحقیرت کرده . متوجه نیستی و نظر میخواهی؟ بهت برنخورده اینهمه توهین؟

چیت کمه دختر؟ یا اولویت اول باش یا کلا نباش 

پسره که باید دنبال ما بدوه  

نه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤