2777
2789
نیت کن

نیت کردم عزیزم

همیشه فکرمیکردم بدترین چیز توزندگی اینه که تنهاباشی ولی حالافهمیدم بدترین چیز تو زندگی بودن با آدم هایی که باعث میشن احساس تنهایی کنی...روکارات بیشترفکرکن چون زمین مربع نیست
میشه برای منم بگیری عزیزم 

گرفتم برات سعیم کردم اما من تا حالا برای کسی نگرفتم همیشه برای خودم گرفتم یک بارم اشتباه نیومده برای دیگرانو نمیدونم واقعا شدنیه یا ن 

:

۱- خواجه دربیت چهارم و پنجم فرماید ( شربت گلاب علاج درد ما نمی باشد بلکه چاره این دردچند بوسه آتشین شیرین تو می باشد اگر کوچه قلندران وارسته با احتیاط عبورکن وبیورن برو تا معاغشرت با چند رسوای عشق حال تو را از بین نبرد و ابرویت را نبرد خود حدیث مفصل بخوان ازاین دو معنی

۲- او شخصی مهربان و خوش برخورد است اگر چه دمدمی مزاج و زود عصبانی است بالاخره هرکسی عیب و حسنی مخصوص به خود دارد که جنبه های خوب او بیشتر است جنابعالی از این دریچه به او نگاه کنید

۳- این نیت با اندکی توجه وقت شناسی همکاری با استادی آگاه و با تجربه و داشتن سرعت عمل انجام م یگیرد از شخص آگاهی مشورت بخواه تا او شما را راهنمایی کند بسیار سودمند است این نیت حتماً قابل اجراست به قول امرسون ترس همیشه از نادانی سرچشمه می گیرد

۴- پدر و ماد ردعایشان مستجاب م یشود ولی یکی از بستگان از شما ناراحت است دل او رابدست آورید گمشده پیدا میشد سفر کرده خبری می دهد در این هفته مژده ای دریافت می کنید و ملاقات مهمی در پیش است

۵- جنابعالی دارای روحیه ای جاه طلب مصمم لجباز بزرگوار شیک پوش خوشگذران سخاوتمند خوش تیپ پلنگ خو جسور و مهاجم عاشق عطر سرکش قابل اترام و تو دل برو همه در دستان شما موم اند اجگر بخواهی لطفاً اگر درست است این کتاب را خوب بخوانید و مرانیزدعا کنید

۶- از تغییر و تحول انجام شده استقبال کنید و آنرا به فال نیک بگیرید و مواظب سلامتی پدر یا همسر خود باشید که دچار نگرانی نشوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن انجام ندی بهتره ...استخاره بیشتر ب دلته اگ ته دلت راضی باشی خوبه اگ دودل باشی بی فایده اس

من راضی عم از خدامه 🥺

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
میشه ازت خواهش کنم برا من بگیری  به نیت حاجتت ۵تا آیه الکرسی میخونم  نیت کردم

سعیمو کردم عین خودم بگیرم 

ب بقیم گفتم نمیدونم رو بقیه جواب میده یا نه چون مال خودم گرفتم همیشه درست بوده 

اگر درست نبود بگو الکی مال بقیرم نگیرم چون خیلیا گفتن بگیر الان 

نتیجه تفال :

۱-به کسی علاقه داری که او نسبت به تو علاقه زیادی نشان نمی دهد اما بدان که عشق یک طرفه و رویایی بیش نیست در ضمن شکستن غرور نیز در پاره ای موارد زبانهای بسیاری بدنبال می آورد

۲-خود را خیلی بهاو نزدیک کردی و چشم خود را به روی خوبیهای دیگران بسته ای ولی بدان این عشق یک طرفه فتنه ای است که درجانت افتاده پس هر چه زودتر خود را از این فتنه رها کن که موفقیت تو در آن است

۳- گاهی حرفهایش چون نمکی است که بر زخم کهنه تو می ریزد اما بدان که محبت و باید شامل حال کسی باشد که لایق این محبت باشد نه کسی که در غرور و کینه غوطه ور است

۴- گاهی بی صبر و کم طاقت می شوی پس عزیزم توصیه م یکنم نماز امام زمان ار شبهابه جای آوری به مولا علی (ع) تکیه کن و شبهای چهارشنبه در ۴ هفته دعای توسل بخوان بدان که با هر کلمه ای که می خوانی دلت آرامش بیشتری م یگیرد کمی از خودت بیرون بیا و به دور و برت بنگر که اگر این کار را نکنی روزی به خودت می آیی که بسیار دیر شده و جوانی و زندگیت را به باد دادهای پس برخودت مسلط باش و برخدا توکل کن و وسواس را رها کن

۵- از دوستان افیونی و شرور دوری کن و دل خود را از پلیدی ها پاک کن که به مرادت می رسی

۶- اگر می خواهید به جاجت و امید خود زودتر برسید در مدت ۷ شب متوالی با حضور قلب ومعنی از سوره مبارکه طه آیه ۳۶ تا ۶ آیه بعدرا بخوانید

۷- خواجه در بیتهای ۲-۴ به ترتیب فرماید ( اگر تاب و گره از زلف بگشایی بسیاری از مسلممانان مفتون آن محبوب کافر کیش می شوند )( به من نظر عنایت داشته باش زیار هیچ کار من عاشق بی لطف و توجه پیش نمی رود ) خود تفسیر کنید

۸- همسر دمدمی که شغل جدید و ثروت جدید او را سر آمد می کند موجب ناراحتی و عذاب در کوتاه مدت خواهد بود ولی بالاخره متوجه اوضاع زمان خواهد شد نگران نباشید