2777
2789
خوب نیس  دودل هسی

عزیزم اره دودل 

بنظرت انجام ندم؟ 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
تا حالا برای کسی نگرفتم اما برای خودم همیشه درست شده حتی اون بداش درست بوده  .   ۱- ...

برای منم بگیر

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیس  دودل هسی

برای منم بگیر

همیشه فکرمیکردم بدترین چیز توزندگی اینه که تنهاباشی ولی حالافهمیدم بدترین چیز تو زندگی بودن با آدم هایی که باعث میشن احساس تنهایی کنی...روکارات بیشترفکرکن چون زمین مربع نیست
میشه بگیری؟؟؟

اگر فکر می کنید که راه خطا رفته اید هرجه زودتر تغییر مسیر بدهیدکه خداوند یاور شماست اگر شکست را قبول کنیدپیروزیرا در آینده نزدیک شاهد خواهید بود و زمانی که حتی فکرش را نمی کنید همگام و همراه کامیابی و اجرای نیت خوب خواهید بود پس اقدام کنیدو بااراده تغییر مسیر بدهید

۲- خواجه در بتهای ۱-۴-۸- فرماید ( اگر باده فورش نیاز قلندران رابرآورد خداوندبلارا از اودقع می کندو گناهش را می بخشد)( اگررهروی در طریق معرفت بارامانت و طاعت و بندگی را به مقصدبرساند و برپیمان روز آغز استواربماندیقینبداندکه مژده ایمنی از آسیب ها و قمهای چهان به او خواهد رسید ) شما ملاحظه کنید که حافظ چقدر واضح پند می دهد مبارک باشد

۳- ازهمین امروز دامن همت بر کمر بزندی و اقدام کنید و از امور گذشته به کلی خود را پاک سازید و با سرعت تلاش و فعالیت ساختمانی جدید بسازید زیرا اندیشه گذشته بسیارزیان آور است قافله عمر می گذرد پسدمیاردریاب که باشادی بگذرد

۴- باسیگاری و افیونی هاو معتادها هنگام نباشید کسانی که در کمین خانواده شماهستند و با حیله قصد ضربه زدن دارند پسلازم است مدتی معاشرتها را اندک و کوتاهتر سازید

۵- پدر همسر شما نارحت است و زیان دیده او را دلجویی کنید ۴ فرزند درطالع دارید و مسافرت عالی است ویژگی ای جنابعالی با وفا ترین فرد مغز دار مخترع بی عار با معرفت خیرخواه زیرک وناقلا ضعیف فرشته خو مرموز محبوب صلح و کمک رسان مهربان درویش مسلک نرم خو و ظریف طبع و شکننده پایدار در دوستی بدونخطر عاشق خانواده اهل گردش

عزیزم اره دودل  بنظرت انجام ندم؟

ن انجام ندی بهتره ...استخاره بیشتر ب دلته اگ ته دلت راضی باشی خوبه اگ دودل باشی بی فایده اس

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
تا حالا برای کسی نگرفتم اما برای خودم همیشه درست شده حتی اون بداش درست بوده  .   ۱- ...

منم میخوام لازم دارم خیلی لطفا عزیز

همیشه فکرمیکردم بدترین چیز توزندگی اینه که تنهاباشی ولی حالافهمیدم بدترین چیز تو زندگی بودن با آدم هایی که باعث میشن احساس تنهایی کنی...روکارات بیشترفکرکن چون زمین مربع نیست