شوهر مدام مشروب و سیگار استفاده میکنه دوستاش ولش نمیکنن چند وقته میره باشگاه باز دوستاش ول نمیکنن دکتر گفته براش ضرر داره به پدرش گفتم اونم همه رو بهش گفته الان زنگ زد کلی دری و وری گفت 😔خودمم یه هفته س آی یو آی کردم استرس اون یه طرف استرس دعوای شب یه طرف😔چیکار کنم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولش کن بابا.مشکل خودشه.من بابام سیگاری بود مامانم به هردری زد ترک نکرد که نکرد.چندسال پیش قلبش درد گرفت مجبور شد عمل کنه خودش گذاشت کنار.تا با عواقبش روبرو نشه سرش به سنگ نمیخوره که
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
حالا بیا بجای استرس که برات بده ذهنتو منحرف کن مثلا کتاب بخون اگر از نظر مالی ساپورتت میکنه دیگه به هیچیش کار نداشته باش تو زندگیتو بکن بچه هاتو بزرگ کن تمام راستی هزینه ی آی یو آی چقدر شد برا شما؟
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
کار درستی کردی باید خانوادش بدونن چه پسری تربیت کردن.یا آدمش کنن یا ی فکری به حال زندگیت بردارن.شب هم اصلا به روی خودت نیار چرا باید تاوان کثافط کاریاشو تو پس بدی؟
فکر کن اگه باردار باشی تکلیف اون بچه با این بابای لاابالیش چی میشه؟
به درک بذار بکشه شوهره منم همینجوری هي گفتم گوش نداد آخرش بهش گفتم به درک وقتی مردی دوباره شوهر میکن ...
دقیقاشوهرمنم هرازگاهی تفریحی مشروب میخورد وگاهی قلیون.. اینقد من حرص وجوش خوردم اینقددعوامون شد اینقدگریه کردم دیدم فایده نداره گفتم به جهنممممم بکش تا جونت دراد بکش تا ریه هات پر از دودبشه صورتت چروک بیوفته دندونات زردبشه پیربشی ومن روزبه روز جوونتر بشم.. یواش یواش گذاشن کنار همشو😂😂😂