2777
2789

تهران نمیشناسم اما کرج میشناسم .دکتر لیلا قربانی خیلی با حوصله و با اخلاق و دقیق و با تجربست.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

دوتا دکتر زنان بهت معرفی میکنم یکی دکتر ندا سالاری

یکی دیگه دکتر شکوه السادات میر علایی که الان دارم پیشش زایمان میکنم.

اینا خوبن .اولی جونه و با اخلاق ولی دومی سن دار ولی خوش دست  با اخلاق .

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون اما کرج خیلی به من دوره متاسفانه

منم خودم تهرانم.ولی اینقدر این دکترم خوب بود ک پیشش میرم.خدایی ارامشی ک ب ادم میده درمان همه چیه.البته زایمانمو بخاطر بیمارستانی ک میخوام مجبورم پیش کس دیگه انجام بوم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
منم خودم تهرانم.ولی اینقدر این دکترم خوب بود ک پیشش میرم.خدایی ارامشی ک ب ادم میده درمان همه چیه.الب ...

دقیقا اخلاق مهمه من خودم خیلی دکتر رفتم بیشترشونم اخلاقاشون خوب بود اما بینتیجه شما پیش این دکتر باردارشدید

دقیقا اخلاق مهمه من خودم خیلی دکتر رفتم بیشترشونم اخلاقاشون خوب بود اما بینتیجه شما پیش این دکتر بار ...

بله عزیزم.

شما پیش این دکتر ها باردار شدین عزیزم

من نه،ولی میدونم کار درست هستن تو اینستا بزن دکتر ندا سالاریه،دایرکت هم جواب میده مریضاش همه تو پیج اش هستن،این یکی دکتر هم بگم صف مریضاش از زمینه تا آسمون،من اخلاق کاریش رو خیلی قبول دارم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .