عینکیتونم مدیر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 4280 عنوان کاربر بی شخصیت | مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 176 پست @نی_نی_یار_5 لطفا این کاربر رو قطع دسترسی کنید چیزیدَرگوشِقـٰاصِدَکهـٰاگُفتِهاَماَزآرِزوفَرـٰاتَر...🕊 1400/04/22 | 13:56 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 💚💚 فقط لب و دهنن، خیلی حرفای زشتی زدن حس کردم همه وجودشون پرع عقدس فقط نقاب دارن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
mmahdiyar عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6391 ازدواج ربطي به دهه ندارههركسي قسمتش يه سني هست يكي ١٨ سالگي ازدواج ميكنه يكي هم ٣٠ سال به بالا
دایناسورمهربون عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 17969 [QUOTE=198759137]@پریسابانو22 ترشیده مثل ترشی چطوری بی شوهر بمیرم برات خواستگترم ندارترشیده اصطلاح درستی نیست ، به خاطر بی ادبی یه شخص دیگه که شاید مرد باشه و دنبال جنجال و پربازدید شدنشخصیت خودتون رو پایین نیارید 🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 ادب و فرهنگ چیه اوجِ هنرشون ازدواج بوده که هی کلمه ترشیده رو تکرار میکنن نمیدونستم دیگه ادما رو دهه ... همون دهه ای ک خیلی تعصب داره و ادعای با ادبیش میشه برو از اول ببین چ توهینی کردن😐 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
جاسویندر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 5505 چقد ادمای بی ادب زود خودشونو نشون دادن تو این تاپیک اون بنده خدا دلش پر بوده و از سر عصبانیت ی چی گف ... دقیقا منم همینو میگم،خصوصا بچه های کم سن و سال چه به خودشون گرفتن، احساس برتری هم کردن تازه🙄اون تاپیک اصلا محل اعتنا نبود یه عده بزرگش کردن و عقده کشایی میکنن.
baranjooon9575 عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 10356 اسی تاپیک زدن درموردیکی دیگه ممنوعه قفل کن وگرنه خودتم میترکی ❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم
تــرنــج__بانـو عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1044 خیلی حرفای زشتی زدن حس کردم همه وجودشون پرع عقدس فقط نقاب دارن آره دیدم، نقاب رو که شک نکن دارن، گاهي حس میکنم خیلیا حقشونه هر چي سرشون بیاد، چون معلومه زبون تند و تیزي دارن و ذاتشون پاک نیست و کارما جوابشونو باید بده
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 دقیقا منم همینو میگم،خصوصا بچه های کم سن و سال چه به خودشون گرفتن، احساس برتری هم کردن تازه🙄 اون ت ... دقیقا ادعای با شعوریشون میشه ها اما ت این تاپیک خوب خودشونو نشون دادن😂👌 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مادرمنتظر۷۱ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 4156 همون دهه ای ک خیلی تعصب داره و ادعای با ادبیش میشه برو از اول ببین چ توهینی کردن😐 حیف وقت واسه این بچه ها🤭بالاخره شوهر کردن کم موفقیتی نیست که🤣🤣 منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 آره دیدم، نقاب رو که شک نکن دارن، گاهي حس میکنم خیلیا حقشونه هر چي سرشون بیاد، چون معلومه زبون تند و ... اخخخ گفتی دقیقاااا 🌺🌺🌺 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 حیف وقت واسه این بچه ها🤭 بالاخره شوهر کردن کم موفقیتی نیست که🤣🤣 😂😂😂😂👌👌👌😂😂😂اره مدال میدن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
جاسویندر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 5505 دقیقا ادعای با شعوریشون میشه ها اما ت این تاپیک خوب خودشونو نشون دادن😂👌 بله متاسفانه تو همه چیز ادعاشون میشه، کاش فقط این بود👍😐☺️
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 بله متاسفانه تو همه چیز ادعاشون میشه، کاش فقط این بود👍😐☺️ 😂😂😂😂دقیقا مرسی ک هم نظری فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
جاسویندر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 5505 😂😂😂😂دقیقا مرسی ک هم نظری 👍مرسی از شما که آگاهی و متوجه کارکرد نقاب ها👌🙏
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25684 👍مرسی از شما که آگاهی و متوجه کارکرد نقاب ها👌🙏 😍🌺 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|