2777
2789

وا خدا شفاش بده مگه فقط دهه هشتادیا میتونند اینجوری باشن والا من زنداداشم دهه ۶۰ هست اینقدر به خودش میرسه و خوشگله آدم فکر میکنه ۱۵ سالشه تازه دو تا هم بچه داره.کسی هم دیدم سنش کمه برعکسه ربطی نداره به دهه اصلا.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
@پریسابانو22 ‍  ترشیده ترشیده  شوهر نداره ترشیده ترشیده💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ترشی ترشی مثل ...

عزیزم این حرف خیلی زشته ما خانوما که نباید اینجوری بهم اهانت کنیم ، لفظ ترشیده خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرصش از خواستگارش گرفته داره اینجا خودشو تخلیه میکنه 

حالا یارو بیشعور بوده ب بقیه چ

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 
موضوع چیه من تازه اومدم

یه کاربر تاپیک زد و به دهه هشتادیا توهین کرد منم تاپیک زدم تا نی نی یار بترکونتش 

به خاطر همین کاربر هم یه من کلی حرف زشت زدن🙂

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

استارتر سبیل و پشم داشتن نشونه ی نجابت نیس نشونه ی ژولیدگیه

یکم اینارو بزنی ابروهای پاچه بزیتو برداری ادکلنم نه یه اسپری بدن بزنی بوی عرق ندی یکم شنبه یکشنبه نگردی تناسب رنگ رعایت کنی رو اخلاق و آداب معاشرتت کارکنی مطالعات آزاد داشته باشی درس خونده یا هنرمند باشی ازدواج میکنی 

@پریسابانو22  

بخون

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

من ی دوست داشتم ۳۰سالش بود بعد تا فهمید نامزد منم ۳۰سالشع و من ۲۱ام بهم گفت تو حق منو خوردی و با گریه بهم گفت نامزد تو باید میومد واس من و من زنش میشدم نه تو .و باهام دعوای بدی کرد میگف حق منو تو خوردی😫😫😫😫

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
من ی دوست داشتم ۳۰سالش بود بعد تا فهمید نامزد منم ۳۰سالشع و من ۲۱ام بهم گفت تو حق منو خوردی و با گری ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

سرکاری زده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
@پریسابانو22 ‍  ترشیده ترشیده  شوهر نداره ترشیده ترشیده💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ترشی ترشی مثل ...

چ حرکت زشتی اخه😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
واقعا هم خوب انداخت به جون هم

جدی؟ندیدم تاپیکشو!😐البته همیشه سر این شوهر کردن دهه هشتادیا و شصتیا دعواس😐😂یه دفه یکی هم به هفتادیا فحش میداد هم هشتاد که همه ازدواج کردن ما موندیم !خب حالا مام مجردیم که چی 😂بیوفتیم بجون دیگران😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️