2777
2789

تومیتونی.تلاش.کن#    زیر مجموعه جم کن افلین افلین 

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
تومیتونی.تلاش.کن#    زیر مجموعه جم کن افلین افلین

همینجوری پیش بری تا عید بنز زیر پاته😅😅😅 همه چی میتونی بخری همه حسرت زندگیتو میخورن 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
شرکت تجارت الکترونیک  کارا تایپ فایل  ترجمه  دایرکترر ادمین تل  جذب همکار&n ...

اها  قبلا شرایطاش  و ایناش رو خوندم  تو کانالش  هم بودم به درد نمیخوره   

میشه لطفا برای حاجت دلم ۲ تا صلوات بفرستی 🥺🥺🙃 
همینجوری پیش بری تا عید بنز زیر پاته😅😅😅 همه چی میتونی بخری همه حسرت زندگیتو میخورن 

آااااا ماشالله قربون ادم چیز فهم😂💔

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

اولش باید پول بدی؟ 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
زیرمجموعه ای نیس گلم

خب همون جذب همکار :/

شرکت تجارت الکترونیک  کارا تایپ فایل  ترجمه  دایرکترر ادمین تل  جذب همکار&n ...

خاااانوم حالا که شما جز این مجموعه ایی من ۶ماهه درخواست عودت وجه دادم پولمو عودت ندادن بگووو پول منو بدن ایناااا همش دروغه گناه داره این پولا خوردن نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز