2777
2789
عنوان

بچها بیاین اینجا ادامه دعوا😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 59 پست
منو از کسی نترسون 

نه گفتم تگش کنم بیاد چرتو پرت بگه یکم سرگرم شیم رفتم دیدم ترکیده🤣

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نیوشا_بانو     سلام خوب هستین😁

نه این نیست رفتم نگا کردم ترکیده 🤣

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
@نیوشا_بانو     سلام خوب هستین😁

این بیچاره که نیس😂

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
خدا لهنتت کنه من حوصله دعوا ندارم😅😅

پس چرا تایپک زدی ادامه دعوا اینجا😑😂😂

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
نه گفتم تگش کنم بیاد چرتو پرت بگه یکم سرگرم شیم رفتم دیدم ترکیده🤣

اخه نمیدونی چیا میگفت برگا بودن که تو هوا پخش شده بودن

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
نه این نیست رفتم نگا کردم ترکیده 🤣

عه خو منم احوال پرسی کردم فقط 😐😂

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
این بیچاره که نیس😂

ضایم.نکن# 😐😂

پس چرا تایپک زدی ادامه دعوا اینجا😑😂😂

نه برا اونای که دعوا کرده بودن زدم  واونای که جامونده بودن

نه برا اونای که دعوا کرده بودن زدم  واونای که جامونده بودن

مرسی.از.اطلاع.رسانیت😚# 😂

این نیوشا خانم عجب فحش های بلده رفتم تایپک رو زیر رو کردم 

کم مونده بود کشته بدیم 😂😂

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
این نیوشا خانم عجب فحش های بلده رفتم تایپک رو زیر رو کردم  کم مونده بود کشته بدیم 😂😂

بعد میگفت همه منو میشناسن برو تا جررررت ندادم به یه بنده خدا خواستم بگم اره اینجام همه شناختنت چی هستی ولی جرات نکردم 😢

فدات وظیفه ای بود باید بجا میاوردم

عشقی

تایپک ترکید عایااا اگه نترکیده لینکش بزار کووو😃