2777
2789

من چهارشنبه هفته پیش لکه بینی داشتم بعد یک روز به خونریزی افتادم که به صورت لخته بودیکشنبه هم یه کیسه آب کوچیک دفع کردم دیروز آزمایش بتا دادم که 300 بود که دوروز قبلش 1100بود یعنی کامل دفع شده؟

درد ندارم ولی همچنان خونریزی دارم به نظر شما کی برم برای سونو

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 5

من هفته 8بودم حالت گوشتی هم بودالآن فقط اون حالت خونی دفع کردی؟الآن میتونی بری سونوشکمی بهت میگه اگ افتاده باشه کامل ولی برابقایابایدخونریزیت که قطع شد بری سونوداخلی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
حدودا تا چند روز قطع میشه؟

تیربتانمیخوادبدی یک هفته ده روزی خونریزی شایدباشه ولی اگ بیشتربشه بقایاداری.

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
من هفته 8بودم حالت گوشتی هم بودالآن فقط اون حالت خونی دفع کردی؟الآن میتونی بری سونوشکمی بهت میگه اگ ...

لخته های خونی بود بعد یه کیسه کوچیک آب دفع کردم که قبلا تو سونو هم گفته بود اندازه دومیل هستش همین اندازه بود

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪