2777
2789

خانما کلی میگم منو نامزدم 6سال باهم دوست بودیم و خیلیم جنگیذیم برا رسیدن بهم خیلی اذیت شدیم...ولی بلاخره تونستیم نامزدم چندین دفعه اومد خاستگاری ک بلاخره خانوادمو راضی کرد و نامزد کردیم..ینی کلا میخام بگم عاشق همیم..حالا  ی مدت پیش نصف شب ساعتا 2...3 داشتیم چت میکردیم یهو خارج میشد گفتم جای چت میکنی اونم گفت اره ب فلانی کلیپ دادم اون الان گفت دلم گرفته اونم با خنده بعد شات داد که نامزدم در جوابش گفته بود چرا چی شده اونم گفته تو ک منو میشناسی چ ادمیم.....نامزدمم گفته آره بخدا میدونم چی شده  میتونی حرف بزنی؟

ک طرف دیگه ج نداده و اف شده 

بعد ک شات رو دیدم 

عکس پروفایل دخترانه بود  ولی اسم پسر منم قاطی کردم ک این کیهه و بخدا دختره و داری دروغ میگی همین الان شات بده بقیه چتو باید ببینم اونم کلی قسم ک بخدا پسره اما کم داره یکم بعد ک باز شات داد طرف سین کرده بود و زیر صفحه  ی کادر کوچیک مشکی اومد بوداین پیام حذف شد انگار پیامی حذف کرده باشه هر چی گفتم چی پاک کردی اونم میگفت هیچی پیاما تورو پاک میکرذم ک پیامت بیاد بالا و چون حافظه پر شد و شات داد بالا صفحه وات اومده بود حافظه پر شده ولی من بیخیال نشدم کلی قسم و.....

قسمش دادم ک پیام پاک کردی طرف دحتره اونم قسم یمخورد ک ن و... تا اینکه بهش گفتم شمارشو همین الان بده اما اون خارج شد ی شماره دیگه داد باز ب اسم همین اما نوشته بود....2 گفتم برو از خود همین صفحه ی چت شماره بده ک اول گفت نمیخاد ولی بعد ک باز دعواش کردم شماره رو داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و گفت زنگ بزن اما نکب نکفتم شمارت بیوفته دستش ولت نمیکنه هی زنگ میزنه کلیم قسم خورد ک بخدا و.. پسره ...

زنگ بزن خیالت راحت بشه خب

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ